• PRO TV
  • Denisa Coțolan, prima reacție după ce a primit inelul de logodnă din partea lui Iancu Sterp. Cum arată bijuteria și cum a ajutat familia Sterp: „Iancu tace și face”

Denisa Coțolan, prima reacție după ce a primit inelul de logodnă din partea lui Iancu Sterp. Cum arată bijuteria și cum a ajutat familia Sterp: „Iancu tace și face”

Denisa Coțolan, prima reacție după ce a primit inelul de logodnă din partea lui Iancu Sterp. Cum arată bijuteria și cum a ajutat familia Sterp: „Iancu tace și face”

În urmă cu două zile, după ce a pierdut meciul din Gala RXF, Iancu Sterp a cerut-o pe Denisa Coțolan în căsătorie, chiar în ring, iar prima reacție a tinerei a fost una extrem de emoționantă.

Gallery

​Denisa Coțolan a avut prima reacție, după ce Iancu Sterp i-a oferit inelul de logodnă. Momentul a fost unul extrem de emoționant, deoarece mama Geta, Culiță, Getuța și Ileana au fost și ei de față, ajutând la planificarea marelui eveniment.

Denisa Coțolan, prima reacție după ce a fost cerută de Iancu Sterp

Cererea în căsătorie a venit parcă de nicăieri, însă totul a fost foarte bine pus la punct. Iancu Sterp a părut că nu mai este interesat de faptul că a pierdut meciul și s-a bucurat că, în curând, va fi un bărbat însurat.

În lacrimi, Denisa a recunoscut că își dorea să fie cerută în căsătorie de iubitul ei și, deși acesta a dat unele semne că acolo se va ajunge, a preferat să rămână discret și să nu strice surpriza.

„Pentru mine, Iancu e un câștigător. E cel mai tare, poate să îl bată oricine, el e cel mai bun. Astăzi nu a pierdut, chiar a câștigat. Am foarte multe emoții, mă simt împlinită sufletește. Și eu îmi doream. Nu mă așteptam. Mi-a dat de înțeles, dar nu dă foarte multe din casă. Iancu tace și face”, a spus Denisa, în cadrul unei emisiuni online.

Cine a ales inelul de logodnă

Cum inelul de logodnă este cea mai importantă bijuterie pe care Denisa a primit-o până acum, acesta trebuia să fie unul special. Tocmai din acest motiv, Iancu a avut ajutor de nădejde în alegerea lui.

Mama Geta și sora lui, Getuța, împreună cu Iancu au mers la Deva, iar totul a mers ca pe roate, căi Denisa avea aceeași măsură ca Getuța. Mai mult decât atât, indiferent de rezultatul meciului, Iancu voia să facă pasul cel mare, declarându-se „învingător”, deoarece o are pe Denisa.

„Exact așa și-a pus problema, că el este sigur pe el că o să câștige, dar în cazul în care nu va câștiga ne-a spus că oricum este un învingător pentru că o să o aibă pe Denisa și asta e cel mai important”, a spus Getuța, în emisiunea menționată mai sus.

 

Sursa foto: Instagram, captură TikTok, captură YouTube

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni