• PRO TV
  • Cum a fost surprinsă Denisa Coțolan de Ziua Îndrăgostiților, chiar dacă Iancu Sterp se află la ”Survivor All Stars”: „Au avut grijă să...”

Cum a fost surprinsă Denisa Coțolan de Ziua Îndrăgostiților, chiar dacă Iancu Sterp se află la ”Survivor All Stars”: „Au avut grijă să...”

Cum a fost surprinsă Denisa Coțolan de Ziua Îndrăgostiților, chiar dacă Iancu Sterp se află la ”Survivor All Stars”: „Au avut grijă să...”

Denisa Coțolan a avut parte de o surpriză foarte frumoasă de Ziua Îndrăgostiților, chiar dacă logodnicul ei, Iancu Sterp, este în Republica Dominicană, în a cincea săptămână de ”Survivor All Stars”.

Gallery

Nu este deloc ușor să stea departe de cel care i-a furat inima, dar Denisa Coțolan îl așteaptă pe Iancu Sterp acasă cât mai târziu, știind cât de mult își dorește să câștige acest sezon.

Denisa Coțolan, surprinsă de Ziua Îndrăgostiților

În ciuda faptului că nu a fost alături de viitorul ei soț, Denisa a fost răsfățată și ea de Ziua Îndrăgostiților, dar de Geta Sterp și de soțul ei, Sebastian Crăciunescu. Pentru a nu se simți singură și pentru a nu se întrista că nu pot serba iubirea împreună cu alesul inimii, aceasta a primit, din partea lor, un buchet de trandafiri de culoare roșie, dar și un balon în formă de inimă.

Viitoarea noră a mamei Geta a postat imaginile pe contul său de Instagram, arătând, încă o dată, cât este de îndrăgită de familia lui Iancu. „Geta Sterp și Sebastian Crăciunescu au avut grijă să nu îi simt lipsa lui Iancu”, a postat Denisa Coțolan, în dreptul fotografiei cu buchetul de trandafiri. (VEZI IMAGINEA ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS)

Denisa Coțolan suportă cu greu dorul de Iancu Sterp

Iancu Sterp a plecat în Republica Dominicană la începutul lunii ianuarie și, de atunci, la fel ca ceilalți concurenți, nu a mai avut acces la telefon. În fiecare seară, de marți până joi, de la ora 21:30, Denisa Coțolan este nelipsită din fața televizorului, urmărindu-l pe iubitul ei.

În urmă cu doar câteva zile, cu puțin timp înainte de începerea unei noi ediții ”Survivor All Stars”, Denisa a postat, pe contul ei de Instagram o fotografie în care apare plângând de dorul celui care a cerut-o în căsătorie.

„Așa sunt eu înainte de începerea emisiunii. Mă bucur că îl văd pe scumpul meu, dar în același timp, mă doare sufletul de dor”, a recunoscut Denisa.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni