• PRO TV
  • Mama Geta, gest de milioane pentru viitoarea noră! Logodnica lui Iancu Sterp a avut parte de o surpriză de zile mari din partea viitoarei soacre: „Vă iubesc!”

Mama Geta, gest de milioane pentru viitoarea noră! Logodnica lui Iancu Sterp a avut parte de o surpriză de zile mari din partea viitoarei soacre: „Vă iubesc!”

Mama Geta, gest de milioane pentru viitoarea noră! Logodnica lui Iancu Sterp a avut parte de o surpriză de zile mari din partea viitoarei soacre: „Vă iubesc!”

Denisa Coțolan și Iancu Sterp au o relație ca în povești, iar mama Geta se poartă cu viitoarea ei noră ca și când ar fi propriul eu copil. Tânăra a fost primită cu brațele deschise de întreaga familie a Războinicului.

 

Gallery

Mama Geta nu face nicio diferență între copiii ei și persoanele cu care aceștia au decis să își întemeieze o familie. Cum Iancu se află în Republica Dominicană, luptând pentru trofeul Survivor All Stars, familia acestuia îi este alături și nu o lasă singură să îi ducă dorul.

Mama Geta are grijă de Denisa Coțolan

Geta Sterp i-a făcut o scurtă vizită Denisei Coțolan și i-a adus un pachet cu mâncare, direct de la mama Geta. Discuția dintre cele două a fost surprinsă de tânără și, ulterior, postată pe rețelele de socializare.

„Bună, scumpa mea! Excluzând cum arăt, că vin de pe la oi și cât sunt de murdară, uite ce ți-a trimis soacra ta să mănânci! Pâine prăjită, cu cârnat din ăsta, de casă, ceapă roșie și, acolo, ai orez cu cocos, să-ți alini dorul de Iancu”, i-a spus Geta Sterp Denisei.

Logodnica lui Iancu Sterp s-a bucurat foarte mult și a răspuns: „Să vedeți ce soacră bună am! Și cumnată harnică. Mulțumesc, mama Geta! Vă iubesc!”.

Iancu Sterp a cerut-o pe Denisa în ringul de luptă

La începutul lunii noiembrie, Iancu Sterp s-a luptat în Gala RXF, dar a pierdut. Cu toate acestea, a decis să încheie seara așa cum a plănuit și a cerut-o în căsătorie pe Denisa, chiar în mijlocul ringului.

„Am un câștig mult mai mare, și anume, femeia vieții mele, Denisa, cu care vreau să-mi împart toată viața de acum încolo. Vrei să fii soția mea?”, a spus Iancu. Întreaga familie a fost de față, iar, ulterior, au recunoscut că au „complotat” pentru alegerea inelului perfect.

 

Sursa foto: Instagram  

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni