• PRO TV
  • Mama Geta suportă cu greu dorul de Iancu Sterp. Ce îi este cel mai greu acesteia, de când fiul său a plecat la Survivor All Stars: „Am emoții”

Mama Geta suportă cu greu dorul de Iancu Sterp. Ce îi este cel mai greu acesteia, de când fiul său a plecat la Survivor All Stars: „Am emoții”

Mama Geta suportă cu greu dorul de Iancu Sterp. Ce îi este cel mai greu acesteia, de când fiul său a plecat la Survivor All Stars: „Am emoții”

Mama Geta este una dintre cele mai mari susținătoare ale lui Iancu Sterp. De când Războinicul a plecat la Survivor All Stars, familia îi duce dorul din ce în ce mai mult, cu fiecare zi care trece.

Gallery

Iancu Sterp este hotărât să revină, în România, cu premiul cel mare, ceea ce înseamnă că trebuie să stea departe de mama Geta și nu numai o bună perioadă de vreme. Familia îl urmărește în fiecare seară și îi ține pumnii, de la mii de kilometri distanță.

Mama Geta nu și-l poate scoate din minte pe Iancu

De mai bine de două luni, Iancu Sterp se află în jungla dominicană. Tot de atunci, fratele lui Culiță nu a mai vorbit cu familia sa, iar cei dragi știu ce face doar prin prisma edițiilor de Survivor All Stars.

Recent, mama Geta a vorbit despre măsura în care este afectată de condițiile pe care trebuie să le îndure Iancu, fără doar și poate, cel mai greu fiind când vine vorba de mâncare.

„Am emoții pentru el, cum să nu am emoții? Chiar acum îi spuneam la fată (n.r. Denisa Coțolan, logodnica lui Iancu Sterp) că nu mai știu nimic de el. De câte ori bag ceva în gură, mă gândesc la el, mă întreb dacă este mâncat și ce face și nici eu nu mai am chef să mănânc. Mă credeți? Nu-mi trebuie nimic să mănânc. Mă gândesc doar la el”, a dezvăluit mama Geta, conform Viva.

Cum se înțelege mama Geta cu Denisa Coțolan

Denisa Coțolan a fost primită cu brațele deschise încă de când a cunoscut familia lui Iancu pentru prima oară și, de atunci, este prezentă la toate evenimentele importante ale membrilor familiei și nu numai.

Mama Geta ține la Denisa ca la propria copiii și are grijă de ea, chiar dacă nu stau în aceeași casă. Deși îi este foarte dor de fiul ei, a mărturisit că încearcă, pe cât posibil, să o îmbărbăteze pe viitoarea noră, atunci când dorul de Iancu devine prea puternic.

„Cu iubita lui vorbesc mai rar, pentru că nu sunt omul care să deranjez. Vorbesc cu ea, dar mai rar, să nu creadă că îi țin contul.

Ea se uită pe voyo la show și o mai întreb ce a mai văzut, dar ea este ocupată cu serviciul. Îi duce dorul foarte mult și i-am ridicat moralul cât am putut eu, dar atâta mă gândesc și la el, că nu știu absolut nimic de el”, a mai spus mama Geta.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni