• Emisiuni
  • La Măruță
  • Ileana Sterp, sora lui Iancu Sterp, replică după ce Zanni l-a acuzat pe Andrei Ciobanu că profită de Iancu și vorbește despre el pe la spate

Ileana Sterp, sora lui Iancu Sterp, replică după ce Zanni l-a acuzat pe Andrei Ciobanu că profită de Iancu și vorbește despre el pe la spate

Andrei Ciobanu continuă să facă valuri în Dominicană.

Acesta și-a pus ambele triburi în cap și și-a făcut dușmani declarați atât la Faimoși, cât și la Războinici. Cei din urmă au pierdut imunitatea, dar Andrei Ciobanu a devenit mărul discordiei în ambele tabere.

La Survivor, Zanni a declarat împotriva lui Andrei Ciobanu:

„Ai venit ca un câine la noi în echipă să te dai cu ei și să spui că nu ai vrut să spui asta. Despre Iancu ai spus că face manevre cu publicul, să nu-l judece publicul. Ți-ai luat bandana roșie și ți-ai schimbat năravul ca șarpele. (...) A spus că Iancu Sterp oricum este individualist ”, a spus Zanni, care susține că Andrei Ciobanu profită de relația cu Iancu.

Despre toate bârfele, intrigile și conflictele din junglă, La Măruță s-a discutat cu sora lui Iancu, Ileana, dar și cu Cristi Mitrea.

Ileana Sterp, sora lui Iancu Sterp: Eu cred că Iancu rămâne până în finală, îl văd câștigător, mă rog pentru asta. (...) Despre răgazul cerut să proceseze la rece totul mi se pare o decizie matură, așa aș fi făcut și eu. Cred că vrea să stea de vorbă și cu Zanni și cu Andrei, ca să afle ambele variante, să afle adevărul. Poate Zanni a exagerat un pic. (...) Cu siguranță este dezamăgit de ce a spus Andrei, dar eu cred că se va regla totul.

FOTO: CAPTURĂ LA MĂRUȚĂ

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni