• PRO TV
  • Andrei Ciobanu și Iancu Sterp demonstrează că au legat o prietenie strânsă la Survivor All Stars. „În viață nu e bine să comentezi aiurea dacă nu ai dovezi”

Andrei Ciobanu și Iancu Sterp demonstrează că au legat o prietenie strânsă la Survivor All Stars. „În viață nu e bine să comentezi aiurea dacă nu ai dovezi”

Andrei Ciobanu și Iancu Sterp demonstrează că au legat o prietenie strânsă la Survivor All Stars. „În viață nu e bine să comentezi aiurea dacă nu ai dovezi”

Filmările Survivor All Stars s-au încheiat, iar concurenții sunt în țară! Aceștia vor reveni în Republica Dominicană pentru marea finală, la momentul potrivit! Andrei Ciobanu, unul dintre concurenții care au trăit experiența de a juca atât cu Războinicii, cât și cu Faimoșii, a dorit să facă unele precizări, după ce a fost numit „trădător”.

Gallery

După ce au revenit în țară, Andrei Ciobanu și Iancu Sterp au făcut o poză împreună și au postat un mesaj sugestiv: 

„Prea frumoasă, prea sinceră și prea adevărată este prietenia noastră ca să o poată distruge cineva! Un #leu și un #tanc sau #calul și #lupul BANDIDOS!”, este textul care însoțește fotografia de mai sus, pe care ambii au postat-o pe conturile de socializare. 

Andrei Ciobanu  ținut să facă unele mărturisiri despre comportamentul lui în competiție și relațiile cu colegii din ambele triburi. 

„Eu nu voi da în nimeni acum, pentru că nici în competiție nu am făcut asta. Deși ăștia dădeau în mine, eu dădeam cu bunătate. Eu o să dezmint anumite lucruri cu probe filmate. N-ai cum să spui că eu sunt trădător, când eu nu am trădat pe nimeni. Tu nu poți să spui că eu sunt cal troian, când eu nu am fost cal troian. Am jucat pentru echipa mea, cu cărțile pe masă. Am făcut ce trebuia să fac. Că soarta mea a fost una crudă, a trebuit să am o cruce mai mare și să o duc, am dus-o tati. Doar că în viață nu-i bine să comentezi aiurea dacă nu ai dovezi. Competiția s-a terminat. Eu rămân prieten cu toată lumea. Îi iubesc pe toți, n-am nicio treabă cu nimeni. Acum, după unificare, câte o să se mai întâmple, wow, și câte măști o să cadă”, a spus el. 

„Fraților, eu am fost real în competiția asta”, 100%, și nu am trădat niciodată. S-a dat și în prietenia mea cu Iancu.O să vin cu filmări să vă arăt ce am zis eu de Iancu”, mai spune Andrei Ciobanu. 

Concurentul le-a mai arătat susținătorilor cum a fost întâmpinat de cei dragi de acasă. Concurentul a distribuit fotografii cu iubita și băiețelul lor, Tudor. (vezi galeria foto de mai sus).

Sursă foto: Instagram

Vezi și: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni