• PRO TV
  • EXCLUSIV Relu Pănescu, declarații sincere despre concurenții rămași la Survivor All Stars! Ce a spus despre Andrei Ciobanu: „Nu mă așteptam la el...”

EXCLUSIV Relu Pănescu, declarații sincere despre concurenții rămași la Survivor All Stars! Ce a spus despre Andrei Ciobanu: „Nu mă așteptam la el...”

EXCLUSIV Relu Pănescu, declarații sincere despre concurenții rămași la Survivor All Stars! Ce a spus despre Andrei Ciobanu: „Nu mă așteptam la el...”

Relu Pănescu a fost o surpriză în sezonul suprem Survivor All Stars! Acesta a dat dovadă de diplomație, responsabilitate și autenticitate și a făcut o impresie extrem de bună telespectatorilor. Astăzi, în cadrul unui eveniment organizat cu ocazia Unificării Triburilor de la Survivor All Stars, fostul Războinic ne-a oferit un interviu exclusiv în cadrul căruia a vorbit despre parcursul său în show, dar și despre concurenții care au rămas în Jungla Dominicană.

Gallery

Bună Relu! Cum te simți după ce ai făcut parte din sezonul suprem Survivor All Stars?

Înainte de toate, pentru mine a fost, ca și în sezonul precedent, o onoare pentru că am putut să fac parte dintr-un asemenea format de emisiune. Dacă și atunci am fost decanul de vârstă, având 50 de ani, acum am 52 de ani, oportunitatea este fantastică! Mulțumesc echipei de producție PRO TV pentru că mi-a oferit o astfel de ocazie. Aici, la Survivor All Stars, nu vii neapărat pentru numele tău sau pentru realizările tale, ci pentru faptul că într-un fel sau altul ai contat în sezoanele trecute. Eu, prin profesionalismul meu, am dat dovadă că sunt o persoană cu coloană vertebrală.

Ce ți s-a părut mai dificil în acest sezon?

Nu mi s-a părut nimic mai dificil pentru că știam unde mă duc, știam jungla, știam că dormim sub cerul liber, știam că nu avem provizii decât dacă le câștigam. Eram obișnuit cu toate acestea, dar chiar dacă am știut unde merg, nu am știut ce se va întâmpla mâine. Fiecare traseu a fost diferit. Niciun traseu nu s-a repetat în atât de multe ediții.

În acest sezon s-au mai schimbat câteva reguli, de exemplu Andrei Ciobanu a făcut parte atât din echipa Faimoșilor, cât și din cea a Războinicilor și a legat mai multe prietenii. După ce o să aibă loc Marea Unificare, ce crezi că se va întâmpla în concurs?

Aș putea să spun că eu nu l-am cunoscut pe Andrei Ciobanu din primul sezon. Cât am stat acum la Survivor nu pot să spun că mi-am format o părere foarte pozitivă. Eu sunt o persoană care studiază și examinează fiecare reacție a colegilor mei.

Mie nu mi-a plăcut comportamentul lui și caracterul de care a dat dovadă de la prima mixare. În momentul în care Faimoșii l-au ales pe Andrei Ciobanu, bucuria lui a fost surprinzătoare. M-am întrebat cum poate să aibă asemenea reacție având în vedere că el a fost Războinic. Eu, Relu Pănescu, pot să spun că te disprețuiesc! Nu mă așteptam la el, are și o anumită vârstă. Unde e demnitatea lui de Războinic?! Cum a putut să se bucure în halul ăla? 

Am spus și colegilor mei, din sezonul în care am participat, că Andrei Ciobanu este un turnător, un prefăcut, un fals și nu în ultimul rând, un trădător. Așa l-am caracterizat pentru că așa l-am văzut la televizor!

Cine îți dorești să câștige Survivor All Stars?

Îmi doresc să câștige cineva din echipa Războinicilor pentru că eu am suflet de Războinic. Îmi doresc ca finala să fie Iancu Sterp și Ștefania Ștefan. Ștefania a fost cea care mi-a acordat sprijinul și m-a ajutat de fiecare dată să îmi pun lentilele de contact, singur nu aș fi putut. Ea m-a ajutat de fiecare dată și consider că este cea mai bună și cea mai eficientă atât în sezonul 3, cât și în sezonul suprem All Stars.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni