• PRO TV
  • Iubita lui Mădălin Paul Păduran, tânărul mort în accidentul crunt din Olt, prima reacție după ce s-a aflat că i-a fost infidelă

Iubita lui Mădălin Paul Păduran, tânărul mort în accidentul crunt din Olt, prima reacție după ce s-a aflat că i-a fost infidelă

Iubita lui Mădălin Paul Păduran, tânărul mort în accidentul crunt din Olt, prima reacție după ce s-a aflat că i-a fost infidelă

O tragedie de nedescris a avut loc joia trecută pe DN54, în apropiere de Deveselu. Mădălin Paul Păduran s-a stins din viață după ce mașina în care se afla s-a izbit puternic de un copac. Cu doar câteva minute înainte de accident, acesta aflase că iubita lui, Narcisa, îl înșela. Cum a reacționat tânără la scurt timp după ce s-a aflat adevărul!

Gallery

​Mădălin Paul Păduran se afla la volanul mașinii sale când a aflat de la un apropiat că iubita lui, Narcisa, l-a înșelat cu un alt bărbat. Orbit de furie, tânărul de 23 de ani s-a dus să vadă cu ochii lui ce se întâmplă, ajungând să îi urmărească pe cei doi cu mașina. Inițial, polițiștii au crezut că a avut loc o întrecere, însă adevărul era altul.

Bărbatul a gonit cu o viteză peste 200 km/h și s-a izbit de un copac aflat la marginea drumului. Deși echipajele de salvare s-au deplasat la fața locului în timp record, pentru tânărul de 23 de ani nu s-a mai putut face nimic. Acesta murise pe loc.

Iubita lui Mădălin Paul Păduran, Narcisa, prima reacție după tragedie

În mediul online au apărut zeci de postări despre povestea lui Mădălin, iar una dintre ele a ajusn și la Narcisa, cea care l-a determinat să recurgă la un asemenea gest extrem.

La postarea în care se spunea că din cauza infidelității ei a ajuns tânărul să își piardă viața, Narcisa a reacționat rezervat.

„Nu mai zic nimic”, a fost reacție unei persoane

„Nici eu”, a spus, mai apoi, Narcisa, potrivit click.ro.

Foto: TikTok, Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni