• PRO TV
  • Alex Bodi a dat-o în judecată pe Bianca Drăgușanu. Care este motivul pentru care afaceristul a recurs la un asemenea gest: „Din moment ce...”

Alex Bodi a dat-o în judecată pe Bianca Drăgușanu. Care este motivul pentru care afaceristul a recurs la un asemenea gest: „Din moment ce...”

Alex Bodi a dat-o în judecată pe Bianca Drăgușanu. Care este motivul pentru care afaceristul a recurs la un asemenea gest: „Din moment ce...”

După ceva timp de când începuseră să formeze un cuplu, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au căsătorit, doar că, după doar câteva luni, au divorțat. La un moment dat, actuala iubită a lui Gabi Bădălău l-a acuzat de agresiune, iar afaceristul a dat-o în judecată.

Gallery

În urmă cu doar câțiva ani, Bianca Drăgușanu a ieșit public și a spus că Alex Bodi a bătut-o. Pe lângă afirmațiile pe care le-a făcut, aceasta a apărut inclusiv cu fața, cu ochii și cu buzele umflate și vinete, ceea ce stârnit multe reacții în jur.

Alex Bodi a dat-o în judecată pe Bianca Drăgușanu

După ce l-a acuzat de violență fizică pe Alex Bodi, milionarul din Mediaș a dat-o în judecată pentru declarații mincinoase. Acesta a spus că, de fapt, ceea ce ea prezenta ca fiind semne ale bătăilor încasate erau semne căpătate în urma unei operații estetice.

Atunci, a dat-o în judecată, acuzând-o de declarații mincinoase, doar că, în cele din urmă, a renunțat la proces, menționând că nu și-a dorit să îi facă rău.

„Din moment ce declarațiile ei nu au fost veridice…cum se numește declarația care nu e adevărată? Există o pedeapsă. Acum, nu știu cât va dura, ce se va întâmpla, ce au făcut avocații mei la momentul respectiv (...)

Citește și:

Da, imaginea mea a fost stricată (n.r după certurile cu Bianca Drăgușanu apărute în presă). Dar au fost învățături de minte și îi mulțumesc lui Dumnezeu, pentru că momentul în care mă aflu acum…ce bine e!”, a spus Alex Bodi, în cadrul unui podcast.

Alex Bodi a recunoscut că a lovit-o pe Bianca Drăgușanu

În urmă cu mai bine de doi ani, invitatul în cadrul unei emisiuni televizate, Alex Bodi a fost întrebat care este motivul pentru care și-a lovit fosta soție.  

La acea vreme, milionarul din Mediaș a mărturisit că Bianca Drăgușanu era o femeie extrem de violentă și chiar ea era cea care sărea la bătaie, de multe ori, ba chiar se legase de bunica afaceristului, care a murit.

Citește și:

„Ultima dată, m-a înjurat de bunica mea, care a murit și nu ai cum. Recunosc, nu mă pot numi bărbat, dar nu am bătut-o din plăcere sau să încerc să o domin. Niciodată! Au fost niște certuri, niște altercații între noi și escaladau într-un foc care nu mai putea fi controlat. Îmi pare rău, i-am spus și ei”, a spus, la acea vreme, Alex Bodi.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni