• PRO TV
  • A bifat cele mai frumoase destinații turistice din lume! Ema Uta, o nouă apariție irezistibilă într-un cadru de vis pe o plajă din Galapagos: „Definiția high life-ului!”

A bifat cele mai frumoase destinații turistice din lume! Ema Uta, o nouă apariție irezistibilă într-un cadru de vis pe o plajă din Galapagos: „Definiția high life-ului!”

A bifat cele mai frumoase destinații turistice din lume! Ema Uta, o nouă apariție irezistibilă într-un cadru de vis pe o plajă din Galapagos: „Definiția high life-ului!”

Nici nu s-a întors bine din Maroc, că Ema Uta și-a făcut bagajele pentru o nouă destinație exotică. De data aceasta, make-up artistul vedetelor și iubitul ei, Alex Bodi, au zburat spre Ecuador.

Gallery

​A hrănit girafe în Kenya, a înotat cu rechinii în Maldive, s-a fotografiat cu porcii în Bahamas sau s-a plimbat cu leii prin „jungla” din Mauritius, iar lista poate continua la nesfârșit.

Ema Uta adoră să călătorească și a reușit până la 30 de ani să bifeze unele dintre cele mai frumoase destinații turistice din lume.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Ema Uta (@emauta)

De câteva zile, Ema Uta și Alex Bodi se bucură de o experiență inedită în Insulele Galapagos, la un resort exclusivist.

Ema și-a impresionat din nou fanii cu silueta de zeiță după ce s-a lăsat fotografiată în costum de baie pe o plajă plină cu foci.

„M-ați întrebat de ce nu le ating. Este interzis prin lege. Dacă turiștii pun mâna pe ele, mama lor le va respinge sau le va abandona”, a scris Ema la InstaStories.

Ema își etalează bronzul uniform într-un bikini minuscul și un tricou crop galben, pe care l-a asortat cu un model futurist de ochelari de soare.

Imaginile din Galapagos postate de Ema au adunat mii de like-uri și valuri de complimente.

„Ești WOW!”, „Asta e definiția high life-ului”, „Epic!”, „Cea mai frumoasă!”, „Ești unică!”, „Cea mai tare fotografie pe care am văzut-o vreodată!”, „Sirenă la mal, fermecătoare”, i-au scris urmăritorii în dreptul imaginii în care Ema se bronzează lângă o focă. (Vezi imaginile în GALERIA FOTO de mai sus)

Foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni