• PRO TV
  • Alex Bodi, vacanță de vis cu fiicele sale și iubita Ema Uta. Unde se distrează afaceristul

Alex Bodi, vacanță de vis cu fiicele sale și iubita Ema Uta. Unde se distrează afaceristul

Alex Bodi, vacanță de vis cu fiicele sale și iubita Ema Uta. Unde se distrează afaceristul

După ce au petrecut câteva zile de vis pe insula Mykonos, Alex Bodi și Ema Uta au plecat într-o nouă destinație exclusivistă. De data aceasta, afaceristul și-a luat și fiicele cu el. 

Lucrurile par din ce în ce mai serioase între Alex Bodi și Ema Uta. Afaceristul postează deseori imagini și filmulețe cu iubita sa la InstaStories, o răsfață cu vacanțe exotice, iar cele două fiice ale lui Alex Bodi par să o adore pe Ema. 

Cei patru se bucură de mare și soare la Cannes, în Franța. Alex Bodi a postat mai multe imagini și filmulețe în timp ce se relaxa alături de comorile sale pe o ambarcațiune de lux sau la restaurant.

Într-una din fotografii apare zâmbitor și mândru alături de Chaqueline și Selena. “Portret de familie”, a scris afaceristul în dreptul imaginii care a adunat mii de like-uri. 

Cele două fetițe i-au împletit părul Emei și i-au pus flori în el. “Coafură realizată de două prințese”, a scris make-up artist-ul vedetelor. 

Cum era de așteptat, Ema și-a înfierbântat din nou urmăritorii cu o poză de la plajă, în costum de baie. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ema Uta (@emauta)

“N-ai cum!”, “Tu și cu Ghenea! Cele mai reușite «exemplare»!”, “Zeiță”, “Ești perfectă!”, “Cea mai frumoasă femeie din România. Să fii iubită și prețuită!”, “Când ne dai și nouă rețeta frumuseții?”, “Dacă zeița iubirii ar exista, tu ai fi aia!”, i-au scris internauții la postare. 

Fotografii: Instagram


Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni