• Emisiuni
  • Survivor România
  • Survivor All Stars, 6 februarie 2024: Maria Lungu, după ce s-a întors în echipă: "M-au subestimat! Să nu trezească taurul"

Survivor All Stars, 6 februarie 2024: Maria Lungu, după ce s-a întors în echipă: "M-au subestimat! Să nu trezească taurul"

La ultima eliminare, Maria Lungu l-a înfruntat pe Relu Pănescu, iar acesta din urmă s-a întors acasă.

Maria e fericită că a rămas, dar se pare că nu e la fel de mulțumită de colegii de tabără la care s-a întors, mai ales că mărturisește în testimoniale că nu s-a simțit deloc susținută de ei. Mai mult, povestește că momentul întoarcerii a fost destul de tensionat:

Maria Lungu: Când m-am întors în camp, i-am simțit un pic înfricoșați! Erau siguri că o să plec acasă! Eu zic să nu trezească taurul din mine, pentru dacă îl trezesc, nu știu ce se... se întoarce cabana invers, dormim invers!

​Și alți colegi comentează cele mai recente propuneri pentru eliminare și se pare că subiectul e încă unul de interes în camp. 

Maria Lungu face parte din echipa Războinicilor de la Survivor All Stars și a declarat înainte de show că este o fire foarte ambițioasă. A mai participat și la alte reality show-uri, iar anul trecut a fost la Survivor pentru o scurtă perioadă de timp.

Ediția integrală poate fi urmărită exclusiv pe VOYO.

FOTO:  CAPTURĂ SURVIVOR

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni