• Emisiuni
  • Survivor România
  • Survivor All Stars, 6 februarie 2024: Jador ține post și se rușinează, iar Zanni spune că lumea credincioasă nu îl crede: "Bați câmpii"!

Survivor All Stars, 6 februarie 2024: Jador ține post și se rușinează, iar Zanni spune că lumea credincioasă nu îl crede: "Bați câmpii"!

Viața în junglă devine...o junglă, iar lipsurile se resimt tot mai tare. Însă nimic nu le poate sta în cale concurenților rămași în Republica Dominicană.

Poate doar conflictele dintre ei.  Pentru că, până la urmă, în fiecare săptămână se propune o eliminare. Până atunci însă mai este, iar în ediția din 6 februarie 2024 -Survivor All Stars, este și mai puternic războiul dintre Zannidache și Jador.

Mai precis, Jador se plânge:

"Toată nebunia a plecat de la DE CE EU NU MĂNÂNC? A pus întrebarea asta! Bă, dar tu de ce nu mănânci, că uite, ai două linguri de orez! Nu mănânc! Iscodește niște lucruri! E iscoditor, așa, e băgăreț! Îmi era rușine să îi zic! Băi, eu țin post! Aaaaa, te dai mare?! Aaaa. Nu mai citești Biblia acum? Și dacă îmi scapă un cuvânt urât, aaaa, unde e Dumnezeu acum? Cumva mă manipulează cu treaba asta!"

Zannidache e și el foarte tranșant:

"Jador nu este omul cu smerenia, Jador nu este un om schimbat, este doar un om care știe să vândă declarații! Dar cine e deștept, vede. Lumea de acasă, lumea credincioasă nu cred că pune botul la el....Când de o parte vorbești de Dumnezeu și bați câmpii din Biblie și pe altă parte te ridici și înjuri pe toată lumea! 
Jador este foarte mândru, și ăsta e păcatul. Și mai și înjură și hai să zicem că acolo dai vina pe probleme comportamentale. Dar el ne umilește, ori când umilești, pe ce mai dai vina?

Jador răspunde și aici:

"Să mă ierte Zanni că sunt mândru de munca mea! Și să mă ierte toți cei care cred că sunt grandoman. Eu nu consider că sunt grandoman. Eu cred că dacă Zanni era în locul meu, nici măcar nu venea aici."

Ediția integrală poate fi urmărită exclusiv pe VOYO.

FOTO: CAPTURĂ SURVIVOR

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni