• PRO TV
  • Primul mesaj al lui Iancu Sterp, la scurt timp după ce filmările pentru Survivor All Stars s-au încheiat. Războinicul și-a revăzut familia și logodnica, după o lungă perioadă: „Vă salut!”

Primul mesaj al lui Iancu Sterp, la scurt timp după ce filmările pentru Survivor All Stars s-au încheiat. Războinicul și-a revăzut familia și logodnica, după o lungă perioadă: „Vă salut!”

Primul mesaj al lui Iancu Sterp, la scurt timp după ce filmările pentru Survivor All Stars s-au încheiat. Războinicul și-a revăzut familia și logodnica, după o lungă perioadă: „Vă salut!”

Așteptarea a luat sfârșit pentru familia lui Iancu Sterp, deoarece Războinicul a revenit în România. Acesta nu și-a lăsat fanii prea mult să aștepte și le-a transmis un mesaj, după trei luni și jumătate de absență.

Gallery

​În urmă cu puțin timp, concurenții Survivor All Stars au revenit în țară, deoarece filmările sezonului suprem s-au încheiat, iar Iancu Sterp se numără printre cei care au revenit pe rețelele de socializare, la scurt timp după aceea.

Prima reacție a lui Iancu Sterp, după ce a revenit în România

Iancu Sterp a fost așteptat cu brațele deschise de întreaga familie, dar și de Denisa Coțolan, logodnica sa, căreia i-a cerut mâna cu doar două luni înainte de a pleca la Survivor All Stars.

Citește și:

​La scurt timp după ce a revenit în țară, Iancu a postat un mesaj pe contul său de Instagram, mulțumindu-le celor care l-au susținut pentru tot sprijinul pe care i l-au oferit. De asemenea, i-a îndemnat pe fanii lui să continue să o facă, deoarece competiția nu s-a încheiat, iar el speră să revină cu trofeul acasă.

„Oameni buni, vă salut cu mare drag! Vă anunț, în această filmare, că sezonul All Stars s-a încheiat. Nu pot să vă dau prea multe detalii despre cum se va desfășura competiția, cine a ajuns și cum a ajuns în finală. Vă îndemn să urmăriți emisiunea!

Vreau să vă mulțumesc din suflet că m-ați susținut, cei care m-ați susținut și vă îndemn să o faceți în continuare, pentru că va fi nevoie. Vă iubesc, vă mulțumesc, vă pup!”, a spus fratele lui Culiță Sterp, pe rețelele de socializare.

Denisa Coțolan și-a așteptat logodnicul cu sufletul la gură

Chiar în prima zi din an, Iancu Sterp și Denisa Coțolan au fost nevoiți să își ia „rămas-bun”, după ce Răboinicul s-a întors în Dominicană. De atunci și până s-au revăzut, Denisa a recunoscut cât de mult îi lipsește Iancu și nu s-a sfiit din a apărea, pe rețelele de socializare, în lacrimi.

Citește și:

​După ce viitorul ei soț a revenit în țară, Denisa a postat o fotografie cu el, alături de un mesaj emoționant, prin care își declara iubirea pe care i-o poartă. „Inima mea e plină de fericire și liniște de când ai ajuns. Te iubesc cel mai mult!”, a scris Denisa Coțolan pe rețelele de socializare.

Sursa foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni