• PRO TV
  • Culiță Sterp i-a dat bani grei lui Nicolae Guță, în timpul live-ului de pe TikTok. Artistul nu a mai ținut cont de nimic și a renunțat la o sumă record: „Este o legendă în România”

Culiță Sterp i-a dat bani grei lui Nicolae Guță, în timpul live-ului de pe TikTok. Artistul nu a mai ținut cont de nimic și a renunțat la o sumă record: „Este o legendă în România”

Culiță Sterp i-a dat bani grei lui Nicolae Guță, în timpul live-ului de pe TikTok. Artistul nu a mai ținut cont de nimic și a renunțat la o sumă record: „Este o legendă în România”

Culiță Sterp a dat dedicații costisitoare pe TikTok, în timpul live-ului făcut de Nicolae Guță. Fratele lui Iancu Sterp a considerat că decizia a fost una potrivită, deoarece manelistul l-a ajutat indirect, de foarte multe ori.

În urmă cu mai multe săptămâni, Nicolae Guță a făcut un live pe TikTok, în urmă căruia, a primit dedicații în valoare de 180.000 de euro, iar printre persoanele care au dat dedicații online se numără și Culiță Sterp.

Nicolae Guță a primit 10.000 de euro de la Culiță Sterp

După ce platforma TikTok și-a oprit partea, Nicolae Guță a mai rămas cu aproximativ 50.000 de euro, asta datorită tuturor oamenilor care au dat dedicații. Timp de câteva ore, manelistul a cântat piesele cerute, iar oamenii l-au răsplătit cu bani virtuali.

Citește și:

​Printre persoanele care au dat dedicații se numără și Culiță Sterp, care nu a plătit o sumă deloc modică, ci una la care puțin români își permit să renunțe. În cadrul unei emisiuni televizate, artistul de muzică de petrecere a motivat gestul.

Donația lui Culiță Sterp a fost făcută în semn de mulțumire

La câteva săptămâni distanță de la acest eveniment, Culiță Sterp a mărturisit că gestul a fost făcut în semn de mulțumire, deoarece, așa cum au făcut și alți artiști, a cântat piesele lui Nicolae Guță la evenimentele la care a fost chemat și a fost plătit considerabil pentru ele.

Prin urmare, a simțit nevoia să îi mulțumească așa cum se cuvine și i-a dat aproximativ 10.000 de euro, pe TikTok. Culiță Sterp nu regretă niciun pic gestul făcut și se bucură de faptul că l-a răsplătit în acest fel.

„Să știi că multă lume m-a văzut cu alți ochi după treaba asta. Din respect pentru el, pentru că, de ani de zile, îi cânt și eu melodiile și am făcut și eu o grămadă de bani pe melodiile lui. Trebuie să îi dai cezarului ce e al cezarului.

Citește și:

Până la urmă, omul acela este o legendă în România. Eu m-am bucurat că a cântat pentru băiatul meu. Undeva la 10.000 euro aveam în TikTok și n-am mai avut nimic dimineață”, a spus Culiță Sterp, în cadrul unei emisiuni televizate.

Sursa foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni