• PRO TV
  • Culiță Sterp, gest neașteptat pentru Nicolae Guță, după ce a văzut că a bătut recordul pe TikTok: „Nu este invidios”

Culiță Sterp, gest neașteptat pentru Nicolae Guță, după ce a văzut că a bătut recordul pe TikTok: „Nu este invidios”

Culiță Sterp, gest neașteptat pentru Nicolae Guță, după ce a văzut că a bătut recordul pe TikTok: „Nu este invidios”

Nicolae Guță a bătut recordul pe TikTok, după ce, în cadrul unui live cu dedicații, a câștigat nu mai puțin de 73.000 de euro. Iată ce a făcut Culiță Sterp după ce a văzut succesul colegului său de breaslă!

Gallery

​Deși în ultima perioadă a preferat să stea mai departe de luminile reflectoarelor, Nicolae Guță a revenit în forță și nu oricum, doborând recordul pe TikTok. Manelistul a intrat pe live și a început să facă dedicații, iar la final s-a ales cu nu mai puțin de 73.000 de euro, asta după ce 60% din bani i-a oprit TikTok-ul.

Printre cei care au fost prezenți pe live-ul lui Nicolae Guță s-a aflat și Culiță Sterp, care i-a donat colegului său de breaslă o sumă de bani. La schimb, acesta i-a făcut o dedicație specială:

„Să nu lipsească ceva regelui meu / Milan este viața mea, căpitanul meu”, sunt câteva dintre versurile dedicate fiului lui Culiță Sterp.

Cei care urmăreau live-ul respectiv s-au arătat încântați de gestul pe care l-a făcut Culiță Sterp, așa că i-au lăsat comentarii de apreciere.

„Respect, l-ai susținut pe Guță, singurul lăutar aici se vede câți dușmani are Guță”, „Culiță se vede că îl respectă și nu este invidios pe Guță așa cum sunt alții când îl văd pe Guță”, „Culiță Sterp, respect!”, „Singurul lăutar, asta demonstrează ce suflet are și că nu este invidios ca toți ceilalți, bravo lui”, „Asta înseamnă să ai caracter, nu să fii prefăcut și invidios… respect”, au spus internauții.

Foto: Instagram, Facebook, Captură TikTok

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni