• PRO TV
  • Nicolae Guță nu scapă de probleme. Manelistul primește amenințări, după ce o parte din bani i-au fost furați

Nicolae Guță nu scapă de probleme. Manelistul primește amenințări, după ce o parte din bani i-au fost furați

Nicolae Guță nu scapă de probleme. Manelistul primește amenințări, după ce o parte din bani i-au fost furați

Nicolae Guță a doborât toate recordurile de pe TikTok, atunci când a strâns, în doar câteva ore, aproximativ 70.000 de euro. Acum, acesta întâmpină noi probleme, spunând că este amenințat.

 

Gallery

​De când a făcut bani fără număr, în urma unui live pe TikTok, Nicolae Guță are parte doar de probleme. După ce a spus că o parte din bani i-au fost furați de hackeri și după ce ANAF-ul a pus ochii pe el, acum, celebrul manelist a spus că a fost amenințat.

Nicolae Guță a anunțat că este amenințat

În cadrul unui interviu de pe TikTok, Nicolae Guță a mărturisit că a primit mai multe mesaje de amenințare, unele dintre ele venind chiar din partea unui bărbat cu renume. Manelistul este de părere că persoanele rău intenționate, care îi tot trimit mesaje de amenințare, au un singur scop, și anume, acela de a ajunge la banii săi și la faimă.

Citește și:

Se ține de capul meu. Are rost să îi spun numele sau nu? (...) Un oarecare Vulcan, care s-a autoproclamat sau se crede el președinte. Acolo, în biografia lui, are președinte, are judecător, are procuror.

Vor urmăritori cât mai mulți, vor să fie cunoscuți, vor să aibă, știu eu, vor să ajungă la bani, pentru că aici se învârt toate răutățile pe care le fac acești oameni.

Băi, fraților, s-au pus oamenii pe mine. Patru-cinci oameni și au început cu înjurături, înjurături din alea de nici nu pot să spun”, a spus acesta, pe rețelele de socializare.

Nicolae Guță a intrat în vizorul ANAF

La finalul lunii martie, Nicolae Guță a făcut un live pe TikTok, iar internauții au făcut dedicații în valoare de 180.000 de euro. După ce platforma a oprit partea sa de bani, Nicolae Guță a mai rămas cu 70.000 de euro.

Citește și:

​Deși mai sunt și alți artiști care au câștigat bani de pe urma dedicațiilor de pe TikTok, ANAF vrea să se asigure că aceasta nu este o modalitate de spălare a banilor.

După ce văzut câși bani a primit, Nicolae Guță le-a mulțumit tuturor celor care au făcut dedicații, recunoscând că nu se aștepta la așa ceva.

 

Sursa foto: Instagram, captură YouTube

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni