• PRO TV
  • Nicolae Guță, în vizorul ANAF. Suma strânsă în urma dedicațiilor de pe TikTok i-ar putea aduce mari probleme

Nicolae Guță, în vizorul ANAF. Suma strânsă în urma dedicațiilor de pe TikTok i-ar putea aduce mari probleme

Nicolae Guță, în vizorul ANAF. Suma strânsă în urma dedicațiilor de pe TikTok i-ar putea aduce mari probleme

Zilele trecute, Nicolae Guță a strâns o adevărată avere în urma unui live pe care l-a făcut pe TikTok. După patru ore, manelistul a strâns dedicații în valoare de 180.000 de euro.

Gallery

ANAF a pus ochii pe Nicolae Guță, după ce acesta a primit dedicații în valoare de 180.000 de euro, în doar patru ore. Zeci de mii de români s-au uitat la live-ul manelistului și i-au trimis bani fără număr.

Nicolae Guță a intrat în vizorul ANAF din cauza live-ului de pe TikTok

Deși Nicolae Guță nu este singurul artist care face bani din live-urile de pe TikTok, ANAF crede că ar putea fi o modalitate prin care se pot spăla banii. Prin urmare ANAF a decis să înceapă o anchetă amănunțită, pentru a se asigura că nimic din toate astea nu sunt împotriva legii.

ANAF vrea să afle, concret, de unde provin banii pe care Nicolae Guță i-a primit și de aceeași soartă vor avea parte și alți artiști care au primit bani în timpul live-urilor de pe tiktok.

Nicolae Guță a rămas cu 50.000 de euro

În urma live-ului, Nicolae Guță a rămas cu 50.000 de dolari, 130.000 de dolari fiind opriți de platforma TikTok. La finalul live-ului, Nicolae Guță le-a mulțumit celor care au donat, mărturisind că este uimit de impactul pe care dedicațiile le-au avut.

„Sincer să fiu, nu mă așteptam! Nu mă așteptam să fie așa de mare impactul, dar, totodată, le mulțumesc tuturor celor ce ne-au urmărit, ca avem vreo 3-4 episoade! Nu prea am interacționat eu direct cu publicul, eu am vorbit cu Luci despre ce și cum ar fi, pentru că el interacționează cu oamenii în direct, prin mesaje.

Ne cerem scuze că au mai trimis oameni cadouri, ce au putut, dar, pur și simplu, Luci nu a avut timp să citească, pentru că veneau pe bandă rulantă”, a spus Nicolae Guță, în cadrul unei emisiuni televizate.

 

Sursa foto: Facebook, captură YouTube

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni