• PRO TV
  • Nicolae Guță rupe tăcerea! Ce a putut să îi răspundă Narcisei Balaban, după ce aceasta i-a adus un val de acuzații: „Să se interneze la Spitalul 9”

Nicolae Guță rupe tăcerea! Ce a putut să îi răspundă Narcisei Balaban, după ce aceasta i-a adus un val de acuzații: „Să se interneze la Spitalul 9”

Nicolae Guță rupe tăcerea! Ce a putut să îi răspundă Narcisei Balaban, după ce aceasta i-a adus un val de acuzații: „Să se interneze la Spitalul 9”

Nicolae Guță a vorbit pentru prima dată despre acuzațiile pe care fosta lui soție, Narcisa Balaban, i le aduce în spațiul public. Iată cum i-a răspuns manelistul!

Gallery

​Nicolae Guță este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați cântăreți de manele de la noi din țară. Acesta, de-a lungul anilor, a avut parte de admirația publicului larg datorită melodiilor cu mesaj pe care le lansa la începutul anilor 2000. Dacă din punct de vedere profesional a avut doar de câștigat, în viața personală au existat mai multe episoade dramatice, care l-au pus pe Nicolae Guță în fața presei. 

Recent, Nicolae Guță a fost implicat într-un nou scandal, de această dată cu Narcisa Balaban, femeia care i-a oferit un copil în urmă cu 17 ani. Cei doi nu se află la prima ceartă publică, în trecut fiind protagoniștii unui adevărat „serial scandalos”, difuzat la TV.

De această dată, Narcisa a postat un videoclip pe contul ei de TiKTok în cadrul căruia i-a adus acuzații dure fostului său partener de viață. Aceasta susține că manelistul o bârfește și că vorbește foarte urât de ea în fața fiului lor, Alberto.

Să îți răsplătească Dumnezeul asta rece, după cum mă bârfești. Cum ai ocazia și prilejul să te vezi cu Alberto doar pe mine mă bârfești. Vezi-ți fratele meu de treaba ta acolo unde ești, stai acolo parcat, să nu îți mai meargă gura. Dacă eu nu vorbesc de tine, tu când îmi prinzi băiatul vorbești doar de rău. Ce vrei de la mine?! 18 ani am stat singură să îmi cresc copilul. Eu știu cum m-am chinuit cu el”, a spus Narcisa Balaban, în urmă cu puțin timp, pe internet.

Nicolae Guță, răspuns pentru Narcisa Balaban

Contactat de jurnaliștii SpyNews, Nicolae Guță a vorbit pentru prima dată despre controversa cu Narcisa Balaban. Manelistul susține că fosta lui parteneră reacționează astfel din lipsa banilor:

„Ea trebuie să se interneze la spitalul 9, dar cred că 9 e prea mic pentru nivelul la care a ajuns ea cu nebunia. La 19 trebuie să se interneze, să stea cel puțin vreo 10 ani în recuperări mintale. Nu s-a întâmplat nimic, ea când nu are bani intră în niște crize pe care nici ea nu și le explică. Are turbulențe mentale cum are avionul. Când nu are bani intră diavolii în ea, intră cu coarnele în ea”, a spus Nicolae Guță pentru sursa citată.

Manelistul a mai spus și că fosta lui parteneră este invidioasă pe succesul pe care fiul lor îl are:

„Ea pe ce să fie invidioasă? Cântă ea? Ea a rămas pe ”țambal și bas”, ce să cânte ea? Ea cu mintea și felul ei de a fi e cu țambal și bas. E pe vremea când se cânta ”Prințișorul”, ”Nu sunt fraier, nici bomfaier”, ”Toate portofelele să împărțim lovelele”. Ea nu are ce căuta în 2024 nici cu muzica, nici cu mintea, nici cu nimic. Ea e indivioasă și pe ea, ea joacă roluri de miliardară, că trăiește în lux și pe opulență”, a mai zis el.

Nicolae Guță o acuză pe fosta lui soție de „vedetism” și este de părere că atitudinea ei nu îi face bine fiului lor, Alberto.

„Ar trebui să se oprească Narcisa că nu face bine nimănui, face decât să facă rău. Lui Alberto nu-i fac deloc bine comentariile astea luate din SF-uri, din contră. Îl afectează, îl bulversează, umblă la psihicul lui, în loc să-l susțină. Ea trebuie să-l pună pe el

pe primul loc, după pe ea, așa cum am făcut eu cu toți copiii. Ea suferă de vedetism, e bolnavă de vedetism, de apariții din astea de om trăsnit de fulgere”, mai spune Nicolae Guță.

Sursă foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni