• PRO TV
  • Irinel Columbeanu a cerut-o în căsătorie pe Oana Cojocaru. Fostul milionar de la Izvorani nu a uitat-o nici în azil: „Unele amintiri”

Irinel Columbeanu a cerut-o în căsătorie pe Oana Cojocaru. Fostul milionar de la Izvorani nu a uitat-o nici în azil: „Unele amintiri”

Irinel Columbeanu a cerut-o în căsătorie pe Oana Cojocaru. Fostul milionar de la Izvorani nu a uitat-o nici în azil: „Unele amintiri”

Irinel Columbeanu a avut, de-a lungul timpului, relații cu femei care mai de care mai cunoscute, dar una dintre cele care și-a pus amprenta asupra sa este nimeni alta decât Oana Cojocaru, cea cu care a format un cuplu timp de trei ani.

Gallery

A trecut ceva timp de când Irinel Columbeanu și Oana Cojocaru s-au despărțit, dar fostul milionar de la Izvorani nu și-a putut-o scoate din minte pe tânăra cu 40 de ani mai mică decât el.

Irinel Columbeanu a reluat legătura cu Oana Cojocaru

Recent, Irinel Columbeanu a recunoscut că nu a uitat-o pe Oana Cojocaru, ba mai mult decât atât, chiar și-ar dori să fie, din nou, împreună. Mai mult decât atât, cei doi au reluat legătură, Oana chiar făcându-i mai multe vizite la azilul în care se află de aproximativ o jumătate de an.

Potrivit fostului om de afaceri, el și Oana Cojocaru vorbesc destul de des, dar nu mai ia în calcul posibilitatea începerii unei noi relații, deși a recunoscut că cele mai multe discuții ale lor sunt despre momentele pe care le-au trăit împreună, până acum trei ani.

„Nu vorbesc chiar în fiecare zi cu Oana, aș putea să zic că aproape în fiecare zi. Discuțiile noastre fac referire, de multe ori, la unele amintiri pe care le aveam împreună, cum am petrecut noi doi acea perioadă când eram împreună”, a spus Irinel Columbeanu.

Irinel Columbeanu a cerut-o în căsătorie pe Oana Cojocaru

Înainte de a decide să meargă pe drumuri separate, Irinel Columbeanu a făcut pasul cel mare în relația cu Oana Cojocaru și a cerut-o de soție. Cu toate acestea, despărțirea și-a făcut loc între ei și, nici după atâția ani, Columbeanu nu știe de ce nu au ajuns în fața ofițerului de stare civilă.

„La un moment dat, am și primit niște mesaje destul de urâte de la tatăl ei. Mi-a spus să o lasă în pace pe Oana și să îmi văd de bătrânețile mele. Nu știu de ce nu s-a concretizat totul între noi cu o nuntă. Pot doar să fac speculații, dar nu îmi stă în caracter”, a mai spus fostul milionar, conform Click.

Sursa foto: Instagram, captură YouTube

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni