• PRO TV
  • Monica Gabor este foarte mândră de fiica ei. Irina s-a numărat printre „tinerii anului” la un eveniment: „Îmi doresc să devin chirurg”

Monica Gabor este foarte mândră de fiica ei. Irina s-a numărat printre „tinerii anului” la un eveniment: „Îmi doresc să devin chirurg”

Monica Gabor este foarte mândră de fiica ei. Irina s-a numărat printre „tinerii anului” la un eveniment: „Îmi doresc să devin chirurg”

Irina Columbeanu își face mândri părinții. La 17 ani, tânăra este o elevă extrem de motivată, fiind implicată și în activități extrașcolare. Recent, s-a numărat printre „elevii anului” la un eveniment organizat de Clubul Băieților și Fetelor din Malibu (BGCM), din care face parte de 6 ani.

Monica Gabor a publicat câteva imagini de la eveniment și a făcut trimitere la publicația Malibu Times, care a scris despre elevii de succes. 

Irina și-a împărtășit ideile pe care dorește să le pună în practică în viitor: 

„Îmi doresc să devin chirurg și să deschid o clinică non-profit pentru tulburări de alimentație, în care femeile, dar și oricine altcineva care a experimentat probleme de imagine corporală, să învețe cum să iubească, să prețuiască și să aprecieze fiecare centimetru al corpului lor”.

Fiica Monicăi Gabor și a lui Irinel Columbeanu s-a transformat într-o adevărată domnișoară. Ea a făcut și o schimbare de look. Acum are părul tuns în stil bob. 

​Vezi mai multe imagini în galeria foto de mai jos

Gallery

​Vezi și: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni