• PRO TV
  • Irinel Columbeanu încă este ajutat financiar de fiica lui, Irinuca. De unde vin banii pe care îi oferă fostului soț al Monicăi Gabor

Irinel Columbeanu încă este ajutat financiar de fiica lui, Irinuca. De unde vin banii pe care îi oferă fostului soț al Monicăi Gabor

Irinel Columbeanu încă este ajutat financiar de fiica lui, Irinuca. De unde vin banii pe care îi oferă fostului soț al Monicăi Gabor

Irinuca, fiica lui Irinel Columbeanu și a Monicăi Gabor, s-a angajat la doar 17 ani și îl sprijină financiar pe tatăl ei. Fostul om de afaceri a dezvăluit de unde provin banii cu care este ajutat de fiica lui.

Gallery

​Irinuca s-a mutat în America, în anul 2018, alături de mama ei și de iubitul milionar. În ciuda acestui aspect, adolescenta s-a angajat într-un restaurant din Los Angeles, cu specific italian, fiind chelneriță.

Irinuca s-a angajat și îl ajută financiar pe Irinel Columbeanu

După ce, o perioadă, a făcut bani din tablourile pe care le picta, Irinuca s-a angajat, iar o parte din banii pe care îi face reprezintă un ajutor financiar chiar pentru Irinel Columbeanu, care nu o duce deloc bine din acest punct de vedere, în prezent.

Irinel Columbeanu vorbește cu mândrie de fiica lui, care nu doar că își câștigă banii singură, dar conduce și o mașină scumpă, după ce și-a luat permisul.

„Irinuca și-a luat permisul și conduce. Irinuca m-a ajutat cu bani și a învățat și ea să facă bani pentru munca ei. S-a angajat la un restaurant italian din Los Angeles. Nu știu exact numele, dar nici nu are importanță. Este chelneriță acolo”¸a povestit Irinel Columbeanu, în cadrul unei emisiuni online.

Irinel Columbeanu nu a renunțat la poftele de milionar

Pe vremea în care întorcea banii cu lopata, Irinel Columbeanu își satisfăcea toate poftele. Acesta se delecta cu preparate care mai de care mai opulente, dar și cu băuturi fine și încă duce lipsa vremurilor în care nu avea nicio grijă.

Ion Cassian, patronul azilului unde este cazat Irinel Columbeanu de câteva luni, a declarat, în cadrul unui interviu oferit pentru Playtech, că fostul milionar de la Izvorani cere sushi și croissante. Acesta trebuie să respecte meniul stabilit de nutriționist, deoarece are unele probleme de sănătate, dar acesta îi satisface poftele din când în când.

„Când ies în oraș, mă mai roagă să îi cumpăr cam ce pofte are el. Vrea sushi și croissante, de obicei. Ăi cumpăr, evident, pentru plăcerea lui”¸a spus acesta.

Sursa foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni