• PRO TV
  • Irina Columbeanu are iubit în America, la doar 16 ani. Irinel Columbeanu vrea să își cunoască viitorul ginere:„M-aș duce să-l cunosc”

Irina Columbeanu are iubit în America, la doar 16 ani. Irinel Columbeanu vrea să își cunoască viitorul ginere:„M-aș duce să-l cunosc”

Irina Columbeanu are iubit în America, la doar 16 ani. Irinel Columbeanu vrea să își cunoască viitorul ginere:„M-aș duce să-l cunosc”

La la 16 ani, Irinuca Columbeanu are iubit în America și nu vrea să întoarcă în România. Irinel Columbeanu s-a resemnat și respectă decizia fiicei sale și a Monicăi Gabor, însă ar vrea să meargă în vizită, în SUA, pentru a-și cunoaște viitorul ginere, așa cum spune el.

Gallery

Irinuca locuiește în America din 2018, alături de mama ei și nu plănuiește să revină în România, mai ales că acum este îndrăgostită, încă un motiv în plus să rămână în State.

Irinel Columbeanu vrea să își cunoască viitorul ginere

Irinel Columbeanu s-a luptat pentru custodia fiicei sale, după divorțul de Monica Gabor. La acea vreme, judecătorii au stabilit ca Irinuca să rămână cu tatăl ei, în timp ce Moni s-a stabilit în America.

În 2018, fostul om de afaceri a decis să o lase pe adolescentă să se mute cu mama sa și cu soțul acesteia, Mr. Pink.

„Este pe picioarele ei (n.r. – Irina). Am și vizitat-o în iulie 2023 și îmi pare bine că am reușit. Am constatat că este foarte bine îngrijită, atât de către mama ei, cât și de tatăl ei vitreg, ca să spun așa, e vorba de renumitul Mr. Pink”, a afirmat Irinel Columbeanu.

Acum, Irinel Columbeanu a dezvăluit că fiica sa are un iubit și spune că i-ar plăcea să meargă în America pentru a-l cunoaște.

„Irina mai are un an și va merge la colegiu. Încă nu s-a decis spre ce se va orienta. Are prieten, dar nu mi-a zis despre relația ei. Dar nici nu o întreb. Nu e însă din România, nu cred. E normal să aibă o relație. Cu ocazia asta m-aș duce în America. Să-l cunosc pe viitorul ginere. Dar cel mai bine știe Monica. Ea cu maică-sa vorbește mai multe, sunt convins”, a declarat fostul afacerist pentru Cancan.

Sursă foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni