• PRO TV
  • Irinel Columbeanu, surprins la o terasă de lux în Poiana Brașov. Cum s-a afișat fostul milionar

Irinel Columbeanu, surprins la o terasă de lux în Poiana Brașov. Cum s-a afișat fostul milionar

Irinel Columbeanu, surprins la o terasă de lux în Poiana Brașov. Cum s-a afișat fostul milionar

Fostul milionar de la Izvorani a plecat pentru câteva zile din azilul de la Ghermănești direct în Poiana Brașov. Relaxat și cu zâmbetul pe buze, Irinel Columbeanu a fost surprins savurându-și cafeaua la una dintre cele mai luxoase terase de pe pârtie.

Gallery

​Irinel Columbeanu are 66 de ani și locuiește la un azil de bătrâni de la Ghermănești, asta după ce a rămas fără casă și fără averea agonisită în atâția ani de muncă. Căminul pentru vârstnici este condus de către Ion Cassian, care a discutat cu fostul soț al Monicăi Gabor în ceea ce privește deplasarea acestuia la munte.

Alături de câțiva prieteni, Irinel a fost surprins la una dintre cele mai cunoscute terase din Poiana Brașov, acolo unde a servit cafeaua și a admirat peisajul montan, potrivit cancan.ro.

„Irinel este foarte bine. Este prietenul meu din copilărie. L-am luam acum, la munte, de drag. Când am decis să mergem la munte, eram în Thailanda, așa că după ce m-am întors în țară am venit și l-am luat pe Irinel la munte. (…)

Am făcut asta pentru sufletul lui pentru că el mi-a deschis ușa când eu eram mic și el era mare. Ne leagă o prietenie foarte veche. Noi doi mergeam împreună la petreceri pe timpul lui Ceaușescu, am fost și la nunta lui și la zilele sale onomastice”, a declarat Sorin Mărcuș, prietenul lui irinel Columbeanu, pentru click.ro.

Foto: Facebook, Instagarm

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni