• PRO TV
  • Cum a ajuns Nicolae Guță să locuiască într-o baracă. Imagini greu de închipuit cu locul în care artistul locuiește: „Mă simt bine”

Cum a ajuns Nicolae Guță să locuiască într-o baracă. Imagini greu de închipuit cu locul în care artistul locuiește: „Mă simt bine”

Cum a ajuns Nicolae Guță să locuiască într-o baracă. Imagini greu de închipuit cu locul în care artistul locuiește: „Mă simt bine”

Nicolae Guță locuiește într-o baracă. Celebrul manelist a făcut publice imagini cu locul care i-a devenit casă, deși are în spate o carieră de succes care i-a adus mulți bani.

Gallery

Imagini dezolante cu baraca în care locuiește Nicolae Guță

Nicolae Guță este unul dintre cei mai apreciați interpreți de muzică de petrecere de la noi din
țară.  Acesta a reușit să își construiască un nume în lumea muzicală, fiind supranumit „Regele manelelor”.

În ciuda succesului răsunător de care are parte, Guță a ajuns să locuiască într-o baracă și nu pentru că nu are o locuință impunătoare și luxoasă, ci asta a fost decizia lui, căci în acest loc se simte cel mai bine. VEZI IMAGINILE CU LOCUINȚA LUI GUȚĂ ÎN GALERIA FOTO

Chiar dacă a muncit foarte mult pentru a reuși în viață și le-a crea copiilor săi un trai mai bun, acesta preferă să ducă o viață modestă.

Din punctul său de vedere, luxul nu poate înlocui caracterul unei persoane.

„Încă o dată vă arăt. Aici stă Guță, nu stă Guță în casa aceasta mare. Tot aici mă simt bine. Aici, la baraca. Credeți că această casă mare poate să țină loc și de minte, și de caracter? Casa aceasta tot cu mintea o conduci. Dacă știi să o conduci.”, a mărturisit Nicolae Guță.

@contentcudetoate2 #fy #viralvideo #fyp #nicolaeguta #foryou #nicolaegutaofficial ♬ suono originale - TikTokRomania

Sursă foto: Captură TikTok/ Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni