• PRO TV
  • Nicolae Guță le-a închis gura cârcotașilor. Ce a făcut artistul cu banii câștigați din Tik Tok. Gestul lui a impresionat pe toată lumea

Nicolae Guță le-a închis gura cârcotașilor. Ce a făcut artistul cu banii câștigați din Tik Tok. Gestul lui a impresionat pe toată lumea

Nicolae Guță le-a închis gura cârcotașilor. Ce a făcut artistul cu banii câștigați din Tik Tok. Gestul lui a impresionat pe toată lumea

Nicolae Guță a dezvăluit ce a făcut cu banii câștigați din live-urile de pe Tik Tok. Cântărețul i-a impresionat pe mulți cu fapta sa.

Gallery

Nicolae Guță, gest mărinimos pentru oamenii neajutorați

Celebrul interpret de manele a strâns sume frumușele din live-urile făcut pe Tik Tok, astfel, cu banii strânși, Guță s-a decis să facă un gest mărinimos.

În ciuda criticilor pe care le-a primit pentru modul în care a făcut bani din platforma socială, Nicolae Guță a spus că a câștigat banii în mod corect. În plus, acesta a precizat că taxele au fost plătite în mod automat de Tik Tok.

Recent, artistul a văzut pe Tik Tok un caz emoționant al unei familii neajutorate, care avea nevoie de bani. Nicolae Guță și-a amintit de perioadele mai grele din viața lui, așa că acest caz l-a făcut să izbucnească în lacrimi.

Citește și:

​Astfel, cu banii strânși din Tik Tok, Nicolae Guță s-a mobilizat ca să ofere familiei tot ce este necesar și să nu ducă lipsă de nimic.

Nicolae Guță a folosit 10.000 de euro pentru a ajuta familia pusă la grea încercare

Nicolae Guță a umplut o dubă cu alimente și cu cele necesare de zi cu zi și le-a dus membrilor familiei. A cumpărat lucruri în valoare de 10.000 de euro și le-a mulțumit celor care au contribuit cu donații pe Tik Tok.

“Puteam să fac orice cu banii ăia. 10.000 de euro erau la mine în buzunar, dacă le-am dat drumul am zis că mai sunt și oameni care într-adevăr au nevoie de lucrurile astea. Și chiar au, o să vedeți.

Și eu m-am bucurat când mi-a dat Dumnezeu. Acesta este scopul. M-am bucurat și eu când am adus copiilor mei din voia Domnului.

Așa mi-am ținut copiii mei, muncind, cântând ani de zile. Zeci de ani plecat de acasă, cu multe în suflet, necăjit, supărat. Cu multe în gând…”, a spus Nicolae Guță în mediul online, potrivit cancan.ro.

Citește și:

Sursă foto: Instagram/ Captură TikTok

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni