• PRO TV
  • Culiță Sterp a fost jefuit, în Italia. Artistul are de recuperat obiecte în valoare de peste 5.000 de euro: „Toate problemele”

Culiță Sterp a fost jefuit, în Italia. Artistul are de recuperat obiecte în valoare de peste 5.000 de euro: „Toate problemele”

Culiță Sterp a fost jefuit, în Italia. Artistul are de recuperat obiecte în valoare de peste 5.000 de euro: „Toate problemele”

Zilele trecute, Culiță Sterp a ajuns în Italia, pentru a susține concertele pe care le avea programate, doar că a avut parte de un incident extrem de neplăcut.

Gallery

Duba cu care Culiță Sterp și formația lui se deplasau a fost spartă, iar pagubele se ridică la peste cinci mii de euro. Hoții încă nu au fost prinși, iar artistul ia în considerare posibilitatea de a merge la poliție.

Duba lui Culiță Sterp a fost prădată de hoți

Culiță Sterp și-a anunțat fanii în legătură cu ceea ce s-a întâmplat, precizând, totodată, că nu înțelege de ce hoții au furat doar două microfoane și haine, ținând cont că duba era plină și de alte instrumente muzicale mai scumpe.

Mai mult decât atât, prin intermediul filmării care a anunțat furtul, Culiță le-a cerut hoților să restituie microfoanele, deoarece avea nevoie de ele, pentru a-și onora evenimentele pentru care fusese plătit. Cu toate acestea, a reușit să facă rost de alte microfoane și a plecat spre concertele le care trebuia să cânte. 

„Am rezolvat toate problemele, am făcut rost și de microfoane, nu vă faceți griji, este totul ok (...) Nu vă faceți griji, că am înțeles că au fost niște probleme, după ce ați videoclipul. Am făcut rost de microfoane, nu le-am recuperat pe ale noastre, dar este totul ok”, a anunțat fratele lui Iancu Sterp, după ce fanii au crezut că nu va mai susține concertele programate. 

Culiță Sterp a făcut pană, în drum spre Spania

În urmă cu doar o săptămână, Culiță Sterp trecea printr-un alt eveniment neplăcut, în timp se îndrepta spre concertele din Spania. El și echipa lui făcuseră pană și au fost nevoiți să rezolve repede problema, deoarece trebuiau să ajungă la timp unde erau așteptați.

Culiță a făcut pană cu doar cinci minute înainte de a ajunge la destinație. Acesta a făcut haz de necaz, spunând că a fost blestemat.

Prolemele s-au ținut lanț de artist, în ultima perioadă, de Culiță Sterp. Fostul concurent de la Survivor a ajuns la spital, deoarece problemele de sănătate și-au spus cuvântul, iar, în timpul unui concert, când urca pe scenă, i s-au rupt pantalonii.

Sursa foto: Instagram, captură TikTok

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni