• PRO TV
  • Culiță Sterp și Daniela Iliescu, poză de colecție de la starea civilă. Cei doi și-au anunțat fanii despre momentul important din viața lor: „Casă de piatră”

Culiță Sterp și Daniela Iliescu, poză de colecție de la starea civilă. Cei doi și-au anunțat fanii despre momentul important din viața lor: „Casă de piatră”

Culiță Sterp și Daniela Iliescu, poză de colecție de la starea civilă. Cei doi și-au anunțat fanii despre momentul important din viața lor: „Casă de piatră”

Daniela Iliescu și Culiță Sterp sunt împreună de patru ani și, de aproximativ doi ani, artistul a cerut-o în căsătoeie, în Turcia.

Gallery

Deși a întrebat-o dacă vrea să îi fie soție și răspunsul a fost, evident, „da”, Daniela Iliescu și Culiță Sterp încă nu au făcut nunta, dar aceasta a mărturisit că au început pregătirile.

Daniela Iliescu și Culiță Sterp au fost nași de cununie

Nu mai au mult și vor ajunge și ei în fața ofițerului de stare civilă, dar, până atunci, se bucură de ipostaza de nași de cununie. Recent, cei doi au cununat o pereche de miri, iar artistul a dat vestea cea mare în mediul online.

Cu zâmbetul până la urechi, s-au bucurat de plin de noul statut pe care îl au, fiind conștienți de importanța rolului pe care și l-au asumat, mai ales că și ei, în curând, vor fi în această ipostază. Emoțiile au fost cu atât mai mari cu cât au fost nași de cununie pentru prima oară.

„Casă de piatră finii noștri dragi! Sorin și Ioana, familia Ficuț! Prima noastră pereche de fini! Vă iubim! Sorin e prietenul meu cel mai bun de cel puțin șapte ani!”, a postat Culiță Sterp, pe contul său de Instagram.

Daniela și Culiță au început pregătirile pentru nuntă

În cadrul unei emisiuni online, Daniela Iliescu a recunoscut că au început pregătirile pentru evenimentul cel mare, dar a refuzat să dea prea multe detalii și nu a vrut să spună nici măcar perioada în care vor deveni soț și soție.

Cu toate acestea, a recunoscut că și-a dorit foarte mult să fie cerută, iar cererea a avut loc în Cappadocia, o regiune turcească, unde Culiță a filmat un videoclip.

„Eu mi-am dorit foarte mult. Ca femeie, îți dorești să fii cerută, dar, când mă gândesc câte sunt de făcut cu o nuntă și noi suntem cu planificări, nu pot să vă dau multe detalii, dar voiam să știu eu că mă cere, dar, când mă gândesc, mi se pare mult.

Noi am avut botezul lui Milan prima dată și ne-am bătut capul cu toate detaliile și o petrecere de genul ăsta mi se pare foarte greu de organizat”, a povestit aceasta.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni