• PRO TV
  • Culiță Sterp a avut parte de un moment stânjenitor, chiar pe scenă. Ce i s-a întâmplat artistului, în fața a mii de oameni: „S-au rupt”

Culiță Sterp a avut parte de un moment stânjenitor, chiar pe scenă. Ce i s-a întâmplat artistului, în fața a mii de oameni: „S-au rupt”

Culiță Sterp a avut parte de un moment stânjenitor, chiar pe scenă. Ce i s-a întâmplat artistului, în fața a mii de oameni: „S-au rupt”

Culiță Sterp a avut parte de un moment stânjenitor, chiar în timp ce susținea un concert, peste hotare. Acesta a făcut, în cele din urmă, haz de necaz și le-a spus fanilor ce i s-a întâmplat.

Gallery

​Zilele trecute, Culiță Sterp a susținut mai multe concerte, în Spania, doar că, spre finalul lor, a avut parte de un moment mai puțin plăcut. Totul s-a întâmplat la câteva zile, după ce a făcut pană, chiar în drum spre Spania.

Culiță Sterp, moment stânjenitor, pe scenă

În timp ce urca pe scenă, Culiță a avut parte de un incident mai puțin plăcut. Artistului i s-au rupt pantalonii între picioare, dar nu s-a putut abține să nu facă haz de necaz de ceea ce s-a întâmplat, cu fanii lui.

Artistul a postat o fotografie din lift, în care era îmbrăcat într-un costum elegant, împărtășind experiența de care tocmai ce avusese parte: „Ultima poză în costumul ăsta că mi s-au rupt pantalonii între picioare când am urcat pe scenă”.

Cu toate acestea, nu a lăsat incidentul să îi strice planurile și a susținut concertul la capacitate maximă, deoarece nu a vrut să dezamăgească pe nimeni.

Culiță Sterp a făcut pană înainte de a ajunge în Spania

Culiță Sterp a avut de susținut mai multe concerte, în Spania și a ales să se deplaseze cu mașina, pentru a ajunge de la un eveniment la altul. Acest lucru, însă, i-a adus unele neplăceri.

Cu doar cinci minute înainte de a ajunge la unul dintre concerte, Culiță Sterp a făcut pană, iar el și trupa lui au fost nevoiți să îndrepte situația cât de repede au putut.

„Of, viață, dar cu ce-am greșit în viața asta? Am făcut pană. Mai aveam cinci minute până să ajungem (...) De la o cântare la alta, dintr-un oraș în altul, mergem cu mașina și asta e, am făcut pană. Care ne-ați blestemat?”, a spus Culiță Sterp, pe contul său de Instagram.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni