• PRO TV
  • Culiță Sterp și Daniela Iliescu au împlinit patru ani de relație. Mesajul emoționant cu care artistul și-a surprins logodnica: „M-ai făcut un om mai bun”

Culiță Sterp și Daniela Iliescu au împlinit patru ani de relație. Mesajul emoționant cu care artistul și-a surprins logodnica: „M-ai făcut un om mai bun”

Culiță Sterp și Daniela Iliescu au împlinit patru ani de relație. Mesajul emoționant cu care artistul și-a surprins logodnica: „M-ai făcut un om mai bun”

Culiță Sterp și logodnica sa, Daniela Iliescu, au aniversat, recent, patru ani de relație. Artistul a surprins-o pe viitoarea lui soție cu un mesaj prin care și-a exprimat iubirea și recunoștință.

Gallery

În urmă cu doar câteva zile, Daniela Iliescu și Culiță Sterp au plecat într-o vacanță de lux, în Zanzibar, alături de fiul lor, Milan. Cei doi au mai avut un motiv de bucurie, deoarece au aniversat și patru ani de relație.

Culiță Sterp și Daniela Iliescu au aniversat patru ani de când sunt împreună

Se cunoșteau din liceu, dar Daniela Iliescu nu era convinsă că artistul este un băiat cuminte, motiv pentru care, a trebuit să treacă ceva timp până i-a dat o șansă lui Culiță Sterp. De atunci, aceștia sunt de nedespărțit și, în viața lor, a apărut și Milan, care, în această vară, va împlini trei ani.

Culiță este foarte fericit alături de Daniela și, adesea, se afișează alături de ea și îi face diverse complimente, pe rețelele de socializare și nu numai.

Un asemenea moment a avut loc și de curând, când fiul mamei Geta a postat un mesaj emoționant, cu ocazie aniversării a patru ani de relație. Artistul a dezvăluit faptul că relația lor nu a fost văzută cu ochi prea buni de multe persoane, care nu credeau că vor putea sta mult împreună.

Culiță Sterp și Daniela Iliescu vor să își mărească familia

Fiul lor va împlini, peste doar câteva luni, trei ani, dar cei doi își doresc încă un copil, indiferent dacă va fi fată sau băiat. Fanii cuplului așteaptă cu nerăbdare ca cei doi să mai aibă un copil, iar vestea că mai vor un copil i-a bucurat și pe ei.

Familia este cel mai prețios lucru pentru Culiță, iar ziua în care Daniela Iliescu l-a făcut tată este cea mai importantă din viața lui.

„Cu bune, cu rele au trecut acești ani, dar cu mai multe bune decât rele și cu multă fericire, iubire și înțelegere! Îți mulțumesc pentru cei mai frumoși ani din viața mea, îți mulțumesc pentru iubirea ce mi-o porți, îți mulțumesc pentru că am evoluat lângă tine, îți mulțumesc că m-ai făcut un om mai bun, îți mulțumesc că mă accepți așa cum sunt (că știu că nu e ușor să trăiești cu un om care mai mult din jumate de timp e plecat, în cazul meu la cântat), îți mulțumesc pentru că mă înțelegi, și lista ar putea continua la infinit, dar cel mai mult îți mulțumesc pentru minunea din viața noastră, băiatul nostru Milan! ? sper cât de curând să aibe și o surioară sau un frate, dar asta când o vrea Dumnezeu!”, a scris Culiță, pe contul său de Instagram.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni