• PRO TV
  • Culiță Sterp, momente emoționante în Zanzibar! Ce a făcut artistul pentru o familie săracă: „Mi s-a rupt sufletul”

Culiță Sterp, momente emoționante în Zanzibar! Ce a făcut artistul pentru o familie săracă: „Mi s-a rupt sufletul”

Culiță Sterp, momente emoționante în Zanzibar! Ce a făcut artistul pentru o familie săracă: „Mi s-a rupt sufletul”

Culiță Sterp a arătat, din nou, ce înseamnă omenia și a ajutat o familie săracă din Zanzibar. Artistul a postat mai multe videoclipuri pe TikTok și a dovedit că orice gest poate aduce fericirea în sufletele celor aflați la nevoie.

Gallery

​Culiță Sterp este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați artiști de la noi din țară. Acesta s-a făcut remarcat în urmă cu mulți ani, după ce a apărut la un show TV, iar de atunci notorietatea lui a crescut de la o zi la alta. Dacă din punct de vedere profesional are un succes la care unii doar visează, pe plan personal lucrurile stau și mai bine! Artistul formează un cuplu cu Daniela Iliescu, alături de care are și un băiețel superb, Milan.

Cei trei au plecat zilele trecute într-o vacanță în Zanzibar. Acolo, deși locuiesc la un resort de lux și se bucură de cele mai sofisticate experiențe, aceștia au avut un șoc atunci când s-au lovit de sărăcia prin care trec localnicii de pe insulă. 

”Azi a fost o zi mai emoționantă pentru noi… am ieșit din resort să mergem la o grădină zoologică și pe drum am dat de acești copilași. Mi s-a rupt sufletul când am văzut în ce condiții trăiesc. În timp ce noi ne plângem că nu avem ultimul model de telefon sau o mașină mai nouă, unii nu au nici papuci în picioare sau haine. De mâncare nici nu mai zic. Nu știu de ce e așa nedreaptă viața pentru unii.

Eu de aș avea putere aș ajuta pe toată lumea să nu mai fie nici un om necăjit pe pământ. Dar așa a fost făcută lumea și așa este viața, unii au de toate, alții mai puțin. Unii nu se mulțumesc cu nimic, în timp ce pentru alții puțin înseamnă atât de mult. Dar totuși în sărăcia lor, i-am văzut fericiți! Și știți de ce? Pentru că știu să se mulțumească și cu puțin. Nu am avut mare lucru la noi decât câteva sute de euro ce am luat de la hotel de cheltuială și papucii din picioarele lui Milan.
Le-am lăsat lor tot. În a doua poză se vede cum unul din copii se uita la papucii lui. Nu m-a lăsat inima să nu îi dau. Ne-am bucurat că le-am adus un zâmbet pe față!”, a scris Culiță Sterp, în mediul online.
@culita_sterp_official Azi a fost o zi mai emoționantă pentru noi…am ieșit din resort să mergem la o grădină zoologică și pe drum am dat de acești copilași. Mi s-a rupt sufletul când am văzut în ce condiții trăiesc. În timp ce noi ne plângem că nu avem ultimul model de iPhone sau o mașină mai nouă, unii nu au nici papuci în picioare sau haine. De mâncare nici nu mai zic. Nu știu de ce e așa nedreaptă viața pentru unii. Eu de aș avea putere aș ajuta pe toată lumea să nu mai fie nici un om necăjit pe pământ. Dar așa a fost făcută lumea, și așa este viața, unii au de toate alții mai puțin. Unii nu se mulțumesc cu nimic, în timp ce pentru alții puțin înseamnă atât de mult. Dar totuși în sărăcia lor, i-am văzut fericiți! Și știți de ce? Pentru că știu să se mulțumească și cu puțin. Nu am avut mare lucru la noi decât câteva sute de euro ce am luat de la hotel de cheltuială și papucii din picioarele lui Milan. Le-am lăsat lor tot. În a doua poză se vede cum unul din copii se uita la papucii lui. Nu m-a lăsat inima să nu îi dau. Ne-am bucurat că le-am adus un zâmbet pe față! ? #zanzibar #africa ♬ sunet original - Culiţa Sterp

 Culiță Sterp, gest de milioane pentru o familie din Zanzibar

Culiță Sterp a decis să se întoarcă și următoarea zi la familia pe care a descoperit-o alături de fiul lui. Acesta nu a venit cu mâna goală, ci cu saci întregi de alimente, pe care le-a oferit fără să stea prea mult pe gânduri.

”După ce am fost ieri și am văzut cum trăiesc și câte lipsuri au, nu am avut cum să rămânem indiferenți și azi ne-am dus să îi ajutăm cu ce am putut și noi! Sunt aici doi saci de făină, orez, mazăre, fasole”, a scris el.

@culita_sterp_official După ce am fost ieri și am vazut cum trăiesc și câte lipsuri au, nu am avut cum să rămânem infiferenți și azi ne-am dus să îi ajutam cu ce am putut și noi! @Daniela Iliescu ♬ sunet original - Culiţa Sterp

Gestul său nu a rămas neapreciat, căci cei din online au reacționat imediat. 

”Bravo, Culiță, se vede că ai fost crescut de o doamnă”/ ”Mi-au dat lacrimile”/ ”Tocmai de asta ești singura celebritate din România pe care o urmăresc”/ „Asta e pomană pentru o viață întreagă”/ ”Mi-a rupt sufletul privirea copiilor care se uitau la Milan. Ce și-ar dori și ei să aibă măcar hăinuțe”/ ”Felicitări, sunteți minunați, așa fiu, așa tată”/ ”Nu cred că a mai făcut cineva din România așa ceva, toți au rămas uimiți, dar și-au văzut mai departe de drum fără să le întindă o mână de ajutor”/ ”Se vede că aveți un suflet bun”/ ”Mi-au dat lacrimile, cât suntem de bogați noi și nu apreciem”, sunt câteva dintre reacțiile celor din mediul online.

Sursă foto: Instagram, TikTok

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni