• PRO TV
  • Irinel Columbeanu îi pune la punct pe cei răutăcioși. Fostul soț al Monicăi Gabor nu mai suportă criticile primite, după ce a ajuns la azil: „ Amărășteanule”

Irinel Columbeanu îi pune la punct pe cei răutăcioși. Fostul soț al Monicăi Gabor nu mai suportă criticile primite, după ce a ajuns la azil: „ Amărășteanule”

Irinel Columbeanu îi pune la punct pe cei răutăcioși. Fostul soț al Monicăi Gabor nu mai suportă criticile primite, după ce a ajuns la azil: „ Amărășteanule”

De când a ajuns la azil, în urmă cu patru luni, Irinel Columbeanu a devenit subiect de glume pentru multe persoane. În timp ce unele persoane i-au sărit în ajutor, altele l-au luat peste picior și chiar l-au jignit.

Gallery

Irinel Columbeanu trece prin una dintre cele mai grele perioade din viața lui, deoarece nu doar că a rămas fără bani și locuiește și în azil, dar se lovește de comentariile răutăcioase ale celor din jur.

Irinel Columbeanu le dă replica celor care îl critică

În ultimele luni, Irinel Columbeanu a apărut alături de mai multe personaje celebre din România, primind ajutor din partea lui Serghei Mizil și a lui Leo de la Strehaia. Ultima apariție publică în compania unui nume celebru a avut loc de curând, când a apărut alături de Tzancă Uraganu, într-o emisiune online.

Chiar dacă manelistul a mărturisit că și-a dorit să îl ajute, deoarece a ajuns într-o situație greu de gestionat, Irinel Columbeanu a fost pus la zid și, după luni de tăcere, a reacționat. Fostul milionar de la Izvorani a avut un schimb de replici, în mediul online, sătul de criticile care i se tot aduc.

Internaut: „Te faci de râs cu coțofana asta”,

Irinel Columbeanu: „Bine că te pricepi tu la coțofene, marțafoiule”,

Internaut: „Ești ramolit rău!”,

Irinel Columbeanu: „Ramolit ești tu, amărășteanule!”

Cum a pierdut Irinel Columbeanu toată averea

În urmă cu mai mulți ani, se vehicula că Irinel Columbeanu a avut o avere de 150 de milioane de euro, iar modul în care a pierdut toți banii încă este neclar pentru multă lume. Prin urmare, de curând, a recunoscut ce s-a întâmplat, dar fără a recunoaște ce averea avea în anii de glorie.

Irinel Columbeanu a declarat, totuși, că este un „om norocos”, pentru că este „sănătos și liber”, iar banii au fost deciziilor neinspirate pe care le-a luat.  

În prezent, fostul om de afaceri este ajutat financiar de prieteni, dar și de Irinuca, fiica lui, care s-a angajat și care îi trimite câteva sute de euro destul de des. Mai mult decât atât, în primele zile după ce a ajuns la azil, s-au organizat donații pentru Irinel Columbeanu, după ce a spus că pensia pe care o încasează este mai mică decât suma pe care trebuie să o dea azilului, lunar.

 

Sursa foto: Instagram, Facebook, captură YouTube

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni