• PRO TV
  • Daniela Iliescu a primit un cadou de mii de euro. Culiță Sterp a surprins-o cu un accesoriu de lux: „Încearcă să mă surprindă”

Daniela Iliescu a primit un cadou de mii de euro. Culiță Sterp a surprins-o cu un accesoriu de lux: „Încearcă să mă surprindă”

Daniela Iliescu a primit un cadou de mii de euro. Culiță Sterp a surprins-o cu un accesoriu de lux: „Încearcă să mă surprindă”

Daniela Iliescu se poate declara o femeie fericită, deoarece este împlinită din toate punctele de vedere. Are o familie minunată, dar și o carieră în plină ascensiune, iar lucrurile merg din ce în ce mai bine pentru ea.

Gallery

Daniela Iliescu și Culiță Steră formează un cuplu de patru ani și au un copil care, în curând, va împlini trei ani. Pentru faptul că este iubirea vieții lui, dar și pentru faptul că i-a dăruit un copil, Culiță Steră o răsfață pe Daniela Iliescu, ori de câte ori are ocazia.

Daniela Iliescu, răsfățată de Culiță Sterp cu o geantă de lux

În urmă cu doar câteva zile, Daniela Iliescu a primit o geantă de lux, al cărei preț ajunge la câteva mii de euro. Deși s-a bucurat foarte mult datorită cadoului primit, a mărturisit că mereu și-a dorit să își cumpere singură lucrurile scumpe, deoarece este destul de reticentă când vine vorba de a le primi de la partener.

Cu toate acestea, i-a mulțumit lui Culiță Sterp pentru cadoul primit și a spus că îi place foarte mult fiind un accesoriu la care multe doamne și domnișoare visează.

„Știu că lucrurile pot părea wow și ar fi fake din partea mea să spun că nu mă bucură. Dar mereu am avut o reticență față de ideea de a primi lucruri scumpe de la un bărbat și mereu am fost de 100 mai mândră să mi le iau eu sau să realizez anumite lucruri singură.

Iubitul meu știe asta și tot încearcă să mă surprindă, iar eu de multe ori sunt mai fericită când îi văd entuziasmul”, a scris Daniela Iliescu, pe contul ei de Instagram.

Daniela Iliescu a plecat în vacanță

Săptămâna aceasta, Daniela Iliescu și mama ei au plecat într-o vacanță de câteva zile, în Valencia, Spania. Pe rețelele de socializare, logodnica lui Culiță Sterp a spus că vacanța este un cadou pentru mama ei, pentru tot ceea ce a făcut pentru ea de-a lungul timpului.

Cele două petrec foarte mult timp împreună, nu doar în această vacanță și nu de puține ori, pe contul ei de Instagram, Daniela a postat-o și i-a mulțumit pentru faptul că este mama ei.

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni