• PRO TV
  • Culiță Sterp a ajuns la spital. Artistul s-a fotografiat cu perfuzia în mână, după ce a tot neglijat simptomele pe care le avea: „Am crezut că trece de la sine”

Culiță Sterp a ajuns la spital. Artistul s-a fotografiat cu perfuzia în mână, după ce a tot neglijat simptomele pe care le avea: „Am crezut că trece de la sine”

Culiță Sterp a ajuns la spital. Artistul s-a fotografiat cu perfuzia în mână, după ce a tot neglijat simptomele pe care le avea: „Am crezut că trece de la sine”

Culiță Sterp nu a scăpat nici el de problemele de sănătate care afectează multe persoane în această perioadă și a ajuns la spital. Artistul s-a fotografiat cu perfuzia în mână și le-a dat vestea tristă celor care îl urmăresc în mediul online.

Gallery

De la cântare, Culiță Sterp a ajuns la spital. Artistul începuse să se simtă rău de câteva zile, dar a sperat ca simptomele să treacă singure, dar, din cauza faptului că a așteptat, situația s-a înrăutățit.

Culiță Sterp a ajuns la spital

Oricât de mult a încercat să evite acest moment, Culiță Sterp nu a mai putut fugi de el și a ajuns la spital. Acolo, medicii i-au administrat o perfuzie, pentru a se pune pe picioare cât mai repede. Același lucru și-l dorește și el, mai ales pentru că se apropie weekend-ul și revin evenimentele.

„Am o febră de duminică, am crezut că trece de la sine dar văd că nu vrea. Mai tare s-a agravat”, a anunțat Culiță Sterp, pe contul său de Instagram.

Culiță Sterp și Daniela Iliescu au aniversat patru ani de relație

Recent, Culiță Sterp și logodnica sa, Daniela Iliescu, au sărbătorit patru ani de relație. Cei doi au plecat și într-o vacanță de vis, în Zanzibar, alături de fiul lor, Milan.

În ziua cea mare, artistul și-a exprimat public iubirea pe care o are pentru Daniela Iliescu, mulțumindu-i pentru tot ceea ce face pentru el, dar și pentru cât este de înțelegătoare în ceea ce privește meseria pe care o are.

De asemenea, fiul mamei Geta a mărturisit că își mai dorește un copil, indiferent de sexul acestuia, lucru pe care, anterior, și Daniela Iliescu l-a menționat.

„Îți mulțumesc pentru cei mai frumoși ani din viața mea, îți mulțumesc pentru iubirea ce mi-o porți, îți mulțumesc pentru că am evoluat lângă tine, îți mulțumesc că m-ai făcut un om mai bun, îți mulțumesc că mă accepți așa cum sunt”, a fost o parte din mesajul postat de Culiță, pe rețelele de socializare.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni