• PRO TV
  • Mama Geta, în lacrimi, din cauza lui Culiță Sterp. Cuvintele folosite de artist au făcut-o să izbucnească în lacrimi, chiar de ziua ei: „Nu este chiar așa!”

Mama Geta, în lacrimi, din cauza lui Culiță Sterp. Cuvintele folosite de artist au făcut-o să izbucnească în lacrimi, chiar de ziua ei: „Nu este chiar așa!”

Mama Geta, în lacrimi, din cauza lui Culiță Sterp. Cuvintele folosite de artist au făcut-o să izbucnească în lacrimi, chiar de ziua ei: „Nu este chiar așa!”

Zilele trecute, mama Geta și-a serbat ziua de naștere și a avut parte de o surpriză foarte frumoasă, dar și emoționantă, din partea copiilor ei. Culiță Sterp a surprins-o cu un gest foarte frumos, care a făcută imediat să plângă.

Gallery

​Mama Geta este o mamă norocoasă, deoarece se bucură de toată iubirea venită din partea copiilor ei. Cele două fete și cei doi băieți ai săi o respectă extrem de mult și îi mulțumesc, de fiecare dată când au ocazia, pentru toate sacrificiile pe care le-a făcut pentru ei. 

Mama Geta a primit un mesaj emoționant din partea lui Culiță Sterp

De ziua de naștere a mamei Geta, care a avut loc în urmă cu doar câteva zile, Getuța, Ileana și Culiță au mers la munte, unde s-au relaxat și au petrecut timp împreună. Iancu a fost singurul absent, deoarece este în Republica Dominicană, concurând pentru trofeul Survivor All Stars.

La un moment dat, mama Geta a avut parte de o surpriză minunată. Culiță Sterp i-a compus un mesaj extrem de emoționant și, când l-a citit, a început imediat să plângă. Aceasta i-a mulțumit pentru cuvintele frumoase, dar a ținut să precizeze că a lăudat-o prea mult.

„Culiță, ce-mi făcuși? M-ai făcut să plâng, dragul mamei! Îți mulțumesc mult frumos, că tu ai avut numai 10 la română, dar cum știi tu să compui...

Îți mulțumesc mult! M-ai făcut să plâng, dar eu nu sunt plângăcioasă. Ce frumos ai scris! M-ai prea înălțat, crede-mă, poate nu este chiar așa! Mai taie din ele, dragul mamei!”, a spus mama Geta, în lacrimi. 

„La mulți ani, mămica mea frumoasă! Te iubim și îți mulțumim pentru felul în care ne-ai crescut și ne-ai educat. Îți mulțumim, noi, copiii tăi că tot timpul ne-ai pus pe primul loc și ai fost ca o rândunică ce și-a hrănit și și-a crescut puii, chiar dacă și-a tras ei de la gură, pentru tine familia a fost mereu pe primul loc. Îți mulțumim pentru toate zilele în care te trezeai de dimineață înaintea noastră și aveai grijă să nu ne lipsească nimic și pentru cum ai avut grijă de noi mereu dar mai ales pentru ca ne-ai învățat să fim corecți, să ne iubim între noi și să muncim dacă ne

Culiță Sterp a fostj efuit, în Italia

Anul 2024 a început cu stângul pentru Culiță Sterp, care a avut probleme după probleme, în ultimele săptămâni. Cea mai recentă ispravă a avut loc în urmă cu doar câteva zile, în timp ce se afla în Italia.

Duba cu care Culiță Sterp și formația lui se deplasau la concerte a fost spartă de hoți. Aceștia i-au furat două microfoane de ultimă generație, dar și mai multe haine, pagubele ridicându-se la peste 5.000 de euro. Artistul nu a reușit, nici până acum, să își recupereze obiectele furate, deși s-a întors în țară.

 

Sursa foto: Instagram, captură YouTube 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni