• PRO TV
  • Mama Geta a anunțat cu cât vinde un kilogram de pastramă. Internauții susțin că este de două ori mai scump ca în alte părți

Mama Geta a anunțat cu cât vinde un kilogram de pastramă. Internauții susțin că este de două ori mai scump ca în alte părți

Mama Geta a anunțat cu cât vinde un kilogram de pastramă. Internauții susțin că este de două ori mai scump ca în alte părți

Mama Geta și-a extins gama de produse pe care o vinde la magazinul său și, acum, așteaptă clienți și pentru pastramă. Deși susține că produsele sunt curate și nu le poate vinde ieftin, prețurile se pare că nu sunt pe placul tuturor.

Gallery

De la brânză și lapte, mama Geta a ajuns să vândă și pastramă, la cererea clienților, despre care spune că a necesitat multă muncă, dar s-a „specializat” și din acest punct de vedere.

Produsele vândute de mama Geta nu sunt pentru toate buzunarele

Deoarece se laudă cu produse naturale și care necesită multă muncă, și prețurile cu care le vinde sunt pe măsură. Mama Geta a postat, în mediul online, o filmare în care este surprinsă cum prepară pastrama pe care o vinde cu 70 de lei per kilogram.

Nu puțini au fost cei care au crezut că nu aud bine prețul, dar mama Geta și copiii ei, care lucrează la stână, susțin că munca pe care o fac este grea, dar și că produsele sunt curate și gustoase, ceea ce justifică prețurile cerute.

„M-am specializat în pastramă, că zice lumea că nu facem pastramă. Am lucrat la asta de mă dor buricele. Am curățat usturoi, cimbru, sare, piper”, a spus mama Geta, în timp ce internauții au ținut să precizeze că produsele sunt scumpe.

„Spor la vânzare, dar nu cred că o să vindeți la prețul ăsta”, „Wow! Doar nu e struț. Foarte scump”, „70 kg. Poleită cu aur?”, au fost doar o parte dintre comentariile lăsate de internauți.

Mama Geta are grijă de toată familia

Zilele trecute, Denisa Coțolan, logodnica lui Iancu Sterp, le-a arătat celor care o urmăresc pe rețelele de socializare câtă grijă are viitoarea soacră de ea. Getuța a venit în vizită și i-a adus un pachet cu produse tradiționale, făcute de mama Geta.

Încă de când a început relația cu Iancu, Denisa a fost primită cu brațele deschise de către mama Geta, iar aceasta o tratează ca pe unul dintre copiii ei, fiind extrem de mulțumită de alegerea pe care a făcut-o Iancu.

 

Sursa foto: Instagram, captură TikTok

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni