• PRO TV
  • Culiță Sterp a fost atacat de un leu. Artistul a rămas cu o „amintire” dureroasă în urma incidentului: „Îmi plac senzațiile tari”

Culiță Sterp a fost atacat de un leu. Artistul a rămas cu o „amintire” dureroasă în urma incidentului: „Îmi plac senzațiile tari”

Culiță Sterp a fost atacat de un leu. Artistul a rămas cu o „amintire” dureroasă în urma incidentului: „Îmi plac senzațiile tari”

Zilele trecute, Culiță Sterp a avut parte de un incident ieșit din comun, fiind atacat de un leu. Fiul mamei Geta îl mângâia, dar, la un moment dat, fiara l-a atacat.

Gallery

Culiță Sterp va rămâne cu o amintire de neuitat, în urma unei vizite pe care a făcut-o într-un loc în care se putea plimba printre diferite animale sălbatice. Acesta a fost atacat de un leu și le-a arătat imaginile și celor care îl urmăresc pe rețelele de socializare.

Culiță Sterp a rămas cu semne, după ce a fost atacat de un leu

Culiță Sterp a vrut să trăiască o experiență de neuitat și și-a îndeplinit dorința. Acesta a avut ocazia să se plimbe printre lei și chiar a vrut să îi mângâie și să se joace cu ei. Cu toate acestea, experiența nu a decurs conform planului, iar Culiță s-a ales cu o amintire dureroasă.

În timp ce mângâia una dintre feline, fără să se gândească la ceea ce s-ar putea întâmpla, leul l-a atacat și i-a lăsat un semn pe picior. Artistul a făcut haz de necaz, în stilul caracteristic și le-a arătat fanilor rana cu care s-a ales, dar care va trece peste ceva timp.

„Scuzați ultima poză din postarea asta! Îmi plac senzațiile tari”, a scris acesta, pe rețelele de socializare.

Culiță Sterp a avut parte de ghinioane în lanț

Încă de când a intrat în anul 2024, Culiță Sterp a întâmpinat mai multe probleme. Unul dintre cel mai serioase evenimente a avut loc în urmă cu doar câteva săptămâni, în timp ce se afla în străinătate.

Cu doar câteva ore înainte de a susține un concert, mai multe persoane au spart duba de concert a acestuia și au furat câteva haine și două microfoane. Artistul a mărturisit că pierderea valorează câteva mii de euro și a fost nevoit să caute alte microfoane, pentru a putea onora evenimentele.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni