• PRO TV
  • Problemele se țin lanț de Culiță Sterp! Ce a pățit artistul în Spania, în drum spre un eveniment: „Dar cu ce am greșit în viața asta...”

Problemele se țin lanț de Culiță Sterp! Ce a pățit artistul în Spania, în drum spre un eveniment: „Dar cu ce am greșit în viața asta...”

Problemele se țin lanț de Culiță Sterp! Ce a pățit artistul în Spania, în drum spre un eveniment: „Dar cu ce am greșit în viața asta...”

Probleme pentru Culiță Sterp în timp ce se îndrepta către un eveniment în Spania. Artistul a avut parte de o situație fără precedent.

Gallery

Culiță Sterp, unul dintre cei mai apreciați interpreți de muzică de petrecere, este invitat să cânte atât la evenimente în România, cât și peste hotare. Artistul este mereu pe drumuri, iar călătoriile în străinătate au devenit o rutină pentru el.

Culiță Sterp, peripeții în Spania

Recent, Culiță Sterp a fost invitat să cânte la un eveniment în Spania, însă, cu doar câteva minute înainte să ajungă la destinație, artistul și trupa lui au avut parte de un mic incident, fiind nevoiți să facă un popas ca să rezolve problema.

Mașina în care se aflau a făcut pană cu doar câteva minute înainte să ajungă la destinație. Culiță, în loc să fie nervos, a făcut haz de necaz și le-a povestit fanilor săi prin ce trece.

„Of, viață, dar cu ce-am greșit în viața asta? Am făcut pană. Mai aveam 5 minute până să ajungem. Suntem în Spania și oamenii care ne duc de la o cântare la asta, că am venit cu avionul normal, nu venim cu mașina, că nu suntem nebuni să venim cu mașina, dar de la cântare la alta, dintr-un oraș în altul mergem cu mașina și asta e, am făcut pană. Care ne-ați blestemat?”, a transmis Culiță Sterp în mediul online.

Cu câteva săptămâni în urmă, Culiță Sterp a ajuns la spital, întrucât problemele sale de sănătate au persistat, a decis să solicite asistență medicală specializată.

Sursă foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni