• PRO TV
  • Horoscop zilnic 17 aprilie 2024. Taurii sunt tentanți la o întâlnire romantică secretă, Scorpionii au probleme de sănătate

Horoscop zilnic 17 aprilie 2024. Taurii sunt tentanți la o întâlnire romantică secretă, Scorpionii au probleme de sănătate

Horoscop zilnic 17 aprilie 2024. Taurii sunt tentanți la o întâlnire romantică secretă, Scorpionii au probleme de sănătate

Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de miercuri, 17 aprilie 2024.

Berbec

Luna traversează astăzi sectorul distracției, plăcerilor, iubirii și aventurilor romantice și nu vei lăsa să trecă ziua fără să faci ceva care să-ți facă plăcere. Relații bune ai și cu cei cu care interacționezi și stabilești planuri profesionale de viitor.

Taur

Posibil, astăzi, să ai parte de trăiri emoționale puternice și să fii tentat să ai o întâlnire romantică secretă. Dacă ești implicat într-un proiect creativ, ai multă inspirație sau este posibil să anunți participarea la un proiect, care să ia prin surprindere.

Gemeni

Astăzi ești foarte comunicativ și-ți împărtășești ideile cu prietenii, colegii sau vecinii. Este o zi favorabilă pentru a susține un examen, proiect, interviu, să studiezi sau să vorbești în public. Dacă ai de rezolvat chestiuni administrative, reușești în timp record.

Rac

Astăzi s-ar putea să iei niște decizii financiare majore, însă ai grijă în ce proiecte te implici, pentru că este posibil să apară evenimente neașteptate, să depui mult efort, dar realizările să întârzie. Nu acționa din impuls sau la sfatul cuiva apropiat și ia hotărâri fără să te lași influențat!

Leu

Astăzi ar trebui să ai grijă la relații și la cum pui problemele în ce privesc principiile și credințele. Pe de altă parte, tranzitul Lunii prin zodia ta îți pregătește o zi tonică, în care ești vesel, optimist și trăiești toate momentele din plin. De asemenea, este stimulată creativitatea și ai mai multă încredere în tine.

Fecioară

Astăzi este un moment bun pentru rezolvarea unor chestiuni în cuplu, care au plecat de la administrarea banilor. Dacă au apărut probleme, este recomandat să încerci să comunici, să găsiți soluții, să aplanezi un conflict din cauza viziunilor diferite.

Balanță

Astăzi este o zi favorabilă câștigurilor, dar s-ar putea să și cheltui mai mult. De asemenea, negocierile sau perfectarea termenilor unor înțelegeri sau contracte s-ar putea încheia rapid. În sectorul relațional, discuți cu partenerul de planurile voastre de viitor.

Scorpion


Cu Luna în casa carierei și imaginii, te poți pune în valoare, să te afirmi, să ieși în față și să-ți demonstrezi abilitățile. Totodată, ai grijă și nu te implica foarte mult, pentru că s-ar putea să te suprasoliciți și să-ți afecteze sănătatea!

Săgetător

Deși traversezi o perioadă în care este nevoie de implicarea ta în familie sau în chestiunile gospodărești, astăzi ai nevoie să ieși, să-ți concentrezi atenția și pe nevoile, plăcerile și proiectele personale. Posibil să apară mici dispute în familie, dar dacă ai grijă să nu rănești, lucrurile se rezolvă repede.

Capricorn

Astăzi este posibil să te intereseze efectuarea unor plăți, faci cumpărături și deși ai încercat să eviți niște cheltuieli, nu scapi și va fi nevoie să umbli și la rezerve. De asemenea, bani pot veni și din alte surse: o moștenire, un premiu la un concurs sau o sumă de bani provenită de la cineva din familie, posibil un părinte.

Vărsător

Astăzi ai dispoziție de socializare, să cunoști lume, să-ți faci prieteni noi. Știi să te faci plăcut și rezolvi multe treburi printr-o atitudine pozitivă. Dacă ai de discutat lucruri importante, sectorul comunicării este bine aspectat.

Pești

Astăzi se anunță o zi cu randament ridicat la locul de muncă, dar este posibil să fie nevoie să gestionezi cu grijă relația cu unii dintre colegii cu care ai tot avut neînțelegeri. Ai grijă la comunicare și dacă ai impulsul să intri în dispute, gândește-te de două ori înainte să declanșezi un conflict!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni