• PRO TV
  • Costel Corduneanu ajunsese să cântărească doar 35 de kilograme. Interlopul ar fi fost și în comă, cu doar câteva săptămâni înainte de a muri

Costel Corduneanu ajunsese să cântărească doar 35 de kilograme. Interlopul ar fi fost și în comă, cu doar câteva săptămâni înainte de a muri

Costel Corduneanu ajunsese să cântărească doar 35 de kilograme. Interlopul ar fi fost și în comă, cu doar câteva săptămâni înainte de a muri

Costel Corduneanu a murit, luni, 15 aprilie, din cauza unor probleme de sănătate destul de serioase. Starea lui s-a agravat în ultima perioadă și, din cauza bolii de care suferea, ajunsese să cântărească doar 35 de kilograme.

Gallery

În urmă cu mai mulți ani, Costel Corduneanu a aflat că are probleme cardiace, ceea ce a făcut ca ultima perioadă vin viața lui să fie un adevărat chin. S-a stins din viață pe un pat de spital, după ce suferise, în urmă cu ceva timp, o operație la inimă.

Costel Corduneanu slăbise extrem de mult

A început să se simtă rău și a decis să consulte mai mulți specialiști. În urma investigațiilor efectuate, a primit verdictul: cardiomiopatie dilatativă, ceea ce înseamnă că mușchiul inimii este atât de slab, încât nu poate pompa sângele în mod eficient.

Conform Cancan, în urmă cu aproximativ două luni, Costel Corduneanu a fost la doar un pas de moarte, dar medicii au reușit să îi salveze viața, în ultima clipă, prin intermediul unei intervenții chirurgicale.

Citește și:

​Fusese chiar internat și la Terapie Intensivă, unde luptase pentru viața lui. Problemele de sănătate din ultimele luni și-au pus amprenta serios asupra lui și ajunsese să cântărească doar 35 de kilograme.

În ultimele zile de viață, ar fi primit mai multe vizite din partea membrilor familiei, care observau cât de rea este starea lui de sănătate. Acesta ar fi intrat chiar și în comă și nimeni nu a mai putut face nimic, pentru a-l salva.

Priveghi regesc pentru Costel Corduneanu

Încă de marți, 16 aprilie, a început priveghiul pentru Costel Corduneanu. Familia și apropiații s-au ocupat de tot, în detaliu, pentru ca plecarea din această lume a temutului interlop să fie cu fast.

Citește și:

​Un cort imens a fost amenajat în curtea unui restaurant de lux din Iași, unde nume grele din lumea manelelor au venit să cânte. Printre artiștii care au cântat la căpătâiul acestuia se numără Tzancă Uraganu.

 

Sursa foto: Facebook, captură YouTube

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni