• PRO TV
  • Mama lui Costel Corduneanu a căzut din picioare, în momentul în care trupul neînsuflețit al fiului ei a fost adus la priveghi. Sute de oameni i-au adus un ultim omagiu până acum

Mama lui Costel Corduneanu a căzut din picioare, în momentul în care trupul neînsuflețit al fiului ei a fost adus la priveghi. Sute de oameni i-au adus un ultim omagiu până acum

Mama lui Costel Corduneanu a căzut din picioare, în momentul în care trupul neînsuflețit al fiului ei a fost adus la priveghi. Sute de oameni i-au adus un ultim omagiu până acum

Ieri, 16 aprilie, trupul neînsuflețit al lui Costel Corduneanu a fost depus la un restaurant din Iași, unde are loc priveghiul care durează trei zile și trei nopți. La scurt timp după aceea, mama interlopului, răpusă de durere, a căzut din picioare.

 

Gallery

​Moartea lui Costel Corduneanu a produs extrem de multă durere în sufletele a mii de persoane, dar familia acestuia este cea care suferă cel mai mult. Georgeta Corduneanu, mama acestuia, nu a mai putut face față durerii și a avut nevoie de ajutor.

Mama lui Costel Corduneanu a cedat când a văzut sicriul fiului său

Unul dintre cele mai dureroase momente din timpul priveghiului a avut loc ieri, 16 aprilie, când sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Costel Codreanu a fost adus la restaurant. Sicriul a fost adus pe un covor roșu, în ropote de aplauze, în fața tuturor celor care au venit să îi aducă un ultim omagiu.

Citește și:

​În momentul în care sicriul a fost coborât din mașină, mama lui Corduneanu nu a mai putut suporta durerea și a căzut din picioare. Femeia a avut nevoie de sprijinul celor din jur, în cel mai dureros moment din viața ei.

Costel Corduneanu va avea parte de o înmormântare cu fast

De ieri, poliția din Iași este în alertă, deoarece, la priveghi, urmează să își facă apariția liderii unora dintre cele mai de temut clanuri din România. Oamenii legii au pregătit măsuri speciale, pentru a evita orice fel de incident care poate lua naștere.

Citește și:

Pregătirile pentru înmormântarea acestuia au început deja, iar evenimentul va fi unul cu fast, familia acestuia dorindu-și să fie condus pe ultimul drum în lux și opulență. Chiar și la priveghi, familia lui Corduneanu s-a ocupat de tot, în cel mai mic detaliu.

Nume grele vor veni să cânte, iar persoanele care vin să îi aducă un ultim omagiu interlopului pot mânca și bea, fiind pregătit un meniu special.

 

Sursa foto: Facebook, captură YouTube

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni