• PRO TV
  • Femeia care i-a învrăjbit pe 50 Cent și P Diddy, apariție ireală pe străzile din Las Vegas

Femeia care i-a învrăjbit pe 50 Cent și P Diddy, apariție ireală pe străzile din Las Vegas

Femeia care i-a învrăjbit pe 50 Cent și P Diddy, apariție ireală pe străzile din Las Vegas

În urmă cu 10 ani, Daphne Joy era curtată de bărbați celebri din showbiz: a fost cuplată cu 50 Cent, cu care are un fiu în vârstă de 11 ani, și a fost și într-o relație mediatizată cu Jason Derulo.

Acum influencerița se află în mijlocul unui scandal uriaș: a fost numită “damă de companie” în procesul intentat lui P Diddy, iar acum 50 Cent vrea să îi ia fiul, în urma acuzațiilor primite.

Daphne pare însă că nu are nicio grijă la cea mai recentă apariție pe străzile din Las Vegas. Influencerița a fost fotografiată de paparazzi din toate unghiurile și este de înțeles: ținuta ei este incendiară.

Cu lenjeria intimă la vedere, era greu să nu atragă atenția în public. Daphne și-a făcut câteva selfie-uri alături de prietenele ei și nu a părut deloc derajata de prezența paparazzilor.

Pe fondul scandalului uriaș în care este implicat rapperul P Diddy, ale cărui case au fost percheziționate de agenții federali în urma unor acuzații de agresiune sexuală, un scandal “secundar” ține primele pagini ale tabloidelor. Aparent, din documentele oficiale a reieșit că Daphne Joy, fosta iubită a lui 50 Cent și mama fiului acestuia, ar fi lucrat pentru P Diddy ca damă de companie.

Gallery

​Sursa foto: Profimedia

„Te-ai mutat la un kilometru apropiere în speranța că vei avea un alt copil cu mine, dar eram ocupat. Așa că te-ai mutat înapoi și apoi ai început să primești bani de la Brother Love (n.r. P Diddy). Acum iată cum stau lucrurile, micuță damă de companie”, a scris 50 Cent pe Instagram.

Acum 50 Cent merge mai departe și cere în justiție custodia unică a fiului lor în vârstă de 11 ani, după ce s-a aflat de fostele preocupări ale iubitei sale. Daphne Joy neagă vehement acuzațiile aduse de fostul iubit, venind și ea, la rândul său, cu unele noi – influencerita îl acuză pe 50 Cent de viol și de faptul că nu ajutat-o cu nimic în creșterea fiului lor.

„Să punem accent pe adevăratele tale acțiuni malefice de a mă viola și de a mă abuza fizic. Nu mai ești opresorul meu și Dumnezeul meu se va ocupa de tine din acest moment. Ai stricat definitiv ultima speranță pe care am avut-o pentru tine că tată.
Curtis James Jackson(n.r. numele real al lui 50 Cent), totul este o glumă pentru tine până când siguranța noastră este compromisă, ceea ce se întâmplă acum. Cauți adevărate ravagii, frenezie și haos în viețile oamenilor. Cum te-ai simți dacă Sire (n.r. fiul lor) ar fi cel în cătușe?”, scrie Daphne Joy.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni