• PRO TV
  • Daphne Joy, apariție incendiară într-o rochie neagră de piele, foarte decoltată. Imaginile au fost apreciate de mii de fani

Daphne Joy, apariție incendiară într-o rochie neagră de piele, foarte decoltată. Imaginile au fost apreciate de mii de fani

Daphne Joy, apariție incendiară într-o rochie neagră de piele, foarte decoltată. Imaginile au fost apreciate de mii de fani

Daphne Joy are peste 1,5 milioane de urmăritori pe contul de Instagram, iar de fiecare dată când postează imagini cu ea primește mii de like-uri. 

Daphne Joy este una dintre cele mai cunoscute dintre iubitele lui 50 Cent, cea care i-a dăruit al doilea copil al rapperului. Aceștia au avut o relație timp de doi ani, din 2011 până în 2013, în urma căreia a rezultat un băiețel, Sire. 

La 32 de ani, vedeta și-a construit singură o carieră de model, iar de curând cochetează și cu design-ul vestimentar pentru costume de baie, colecția lansată în această vară fiind foarte apreciată. 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bom Dia! Love my @fashionnova leather looks ???? fashionnovapartner ????

A post shared by Daphne Joy (@daphnejoy) on


În urmă cu câteva zile, modelul a postat câteva imagini în care apare îmbrăcată într-o rochie neagră din piele, foarte decoltată, care îi pune perfect în valoare silueta de invidiat. 

Vedeta de 32 de ani a mai fost în legătură romantică cu Rob Kardashian, iar apoi a avut o relație destul de serioasă cu Jason Derulo, timp de un an, până în mai 2016.

Vezi și: 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni