• PRO TV
  • Cât a costat sicriul lui Costel Corduneanu. Liderul lumii interlope din Iași, condus pe ultimul drum în lux și opulență

Cât a costat sicriul lui Costel Corduneanu. Liderul lumii interlope din Iași, condus pe ultimul drum în lux și opulență

Cât a costat sicriul lui Costel Corduneanu. Liderul lumii interlope din Iași, condus pe ultimul drum în lux și opulență

Liderul interlopilor, Costel Corduneanu, s-a stins din viață la vârsta de 54 de ani, la un spital din Târgu Mureș. Trupul neînsuflețit al acestuia a fost depus la un celebru restaurant din Iași, acolo unde au fost prezente sute de persoane pentru a-și lua rămas bun.

Gallery

Costel Corduneanu, cunoscut și sub numele de „Ștefan cel Mare al Moldovei”, conducea una dintre cele mai mari grupări infracționale din România. În urmă cu doar o lună, acesta a suferit o intervenție chirurgicală de urgență la inimă, iar medicii care l-au operat atunci au spus că a fost la un pas de a-și pierde viața.

La scurt timp după, acesta a suferit o hemoragie internă, fiind salvat pentru a doua oară. Ultima oară, însă, problema de sănătate i-a fost fatală, așa că inima lui a încetat să mai bată.

Sicriul cu trupul neînsuflețit al interlopului a fost depus la unul dintre cele mai cunoscute restaurante din Iași. Apropiații lui Costel Corduneanu au pregătit înmormântarea acestuia până la ultimul detaliu și nu s-au uitat la bani.

Evenimentul trist a fost organizat într-o manieră de lux, astfel că doar sicriul în care este depus interlopul a costat aproximativ 20.000 de euro, fiind confecționat din lemn masiv în Statele Unite ale Americii.

Fratele lui Costel Corduneanu, mesaj emoționant după moartea interlopului

Costel Corduneanu s-a stins din viață și a lăsat în urma lui multă suferință. familia sa este devastată de durere, iar acum își adună toate puterile pentru a-și lua rămas bun de la acesta. Adrian Corduneanu, fratele lui, s-a numărat printre cei care au ținut să trasmită un mesaj public la scurt timp după vestea tragică.

„Vreau să vă anunț cu durere în suflet că fratele meu, Costel Corduneanu, a încetat din viață și toți cei care credeți că l-ați iubit și l-ați respectat și aveți plăcerea să vă luați rămas bun, vă așteptăm cu drag la Breazu, la Castel.

Aici o să fie priveghiul și după înmormântarea. Care vreți să vă luați rămas bun, vă așteptăm cu drag și totul o să fie bine. Respect”, a declarat Adrian Corduneanu pe Facebook.

Foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni