• PRO TV
  • Costel Corduneanu a suferit un transplant de inimă. Cel mai de temut interlop din Iași a scăpat de moarte, în trecut, ca prin minune

Costel Corduneanu a suferit un transplant de inimă. Cel mai de temut interlop din Iași a scăpat de moarte, în trecut, ca prin minune

Costel Corduneanu a suferit un transplant de inimă. Cel mai de temut interlop din Iași a scăpat de moarte, în trecut, ca prin minune

Din cauza problemelor cardiace de care suferea, Costel Corduneanu a fost supus unei operații chirurgicale, după ce s-a decis că are nevoie de un transplant de inimă.

Gallery

Familia lui Costel Corduneanu a oferit câteva detalii despre complicațiile apărute în urma transplantului de inimă, toate acestea ducând, împreună cu celelalte probleme de sănătate, la decesul temutului interlop.

Costel Corduneanu s-ar fi infectat în urma transplantului de inimă

Costel Corduneanu a murit din cauza problemelor cardiace, după săptămâni de suferință. În urmă cu ceva timp, familia acestuia a făcut mărturisiri dureroase despre starea lui de sănătate, care se agrava din ce în ce mai mult.

Citește și:

​După mai multe investigații, medicii au ajuns la concluzia că, pentru a-i slava viața, avea nevoie de un transplant de inimă. Deși operația părea să fie un succes, conform familiei, relatează Ziarul de Iași, corpul lui Costel Corduneanu ar fi respins inima, deși fusese prelevată de la un pacient compatibil. Prin urmare, ar fi contactat o infecție post operatorie și, de acolo, totul s-a agravat.

Costel Corduneanu a avut un stent montat la inimă

În urmă cu șapte ani, Costel Corduneanu a vorbit despre problemele de sănătate pe care le avea, care își aveau rădăcinile în tinerețe.

Deși s-a făcut remarcat pe plan sportiv, făcând performanță la un nivel ridicat, acest lucru și-a pus amprenta asupra sănătății sale. Inima interlopului s-a mărit, iar stresul provocat de procesele pe care le-a avut l-au afectat serios.

Citește și:

„Oboseala şi stresul şi-au spus cuvântul. În ultima perioadă, nu m-am odihnit, iar stresul şi necazurile pe care le-am avut cu procesele m-au afectat destul de tare. Din cauza vieţii sportive pe care am dus-o, am o afecţiune la cord. Am inima mărită. Medicii mi-au montat un stens”, a spus acesta, conform Spynews.

Înmormântarea urmează să aibă loc la Iași, mâine, 19 aprilie, iar autoritățile se așteaptă la un cortegiu funerar impresionant. Au pregătit, de asemenea, măsuri de securitate de excepție, deoarece se așteaptă ca, la înmormântare, să vină mai mulți lideri ai clanurilor interlope. 

Sursa foto: Facebook, captură YouTube

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni