• PRO TV
  • „Plânge și cerul când cântă Ștefan de la Bărbulești”. Lăutarul și fiul lui, Narcis, sute de dedicații până în zori la priveghiul lui Costel Corduneanu

„Plânge și cerul când cântă Ștefan de la Bărbulești”. Lăutarul și fiul lui, Narcis, sute de dedicații până în zori la priveghiul lui Costel Corduneanu

„Plânge și cerul când cântă Ștefan de la Bărbulești”. Lăutarul și fiul lui, Narcis, sute de dedicații până în zori la priveghiul lui Costel Corduneanu

Ștefan și Narcis de la Bărbulești au cântat aseară, 17 aprilie, la priveghiul lui Costel Corduneanu. O mulțime de oameni s-a adunat în jurul lor pentru a asculta melodiile triste și dedicațiile oferite în memoria liderului de clan de la Iași.

Gallery

​În mediul online au apărut zeci de imagini foto și video de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Aseară au cântat ore și în șir interpreții Tzancă Uraganu, Ștefan de la Bărbulești și fiul lui, Narcis. Sute de oameni, adunați lângă sicriul lui Costel Corduneanu, au plâns la auzul pieselor de jale, alături de Grațiela - văduva celui care era numit „Stăpânul Moldovei”.

@bogdanbgd7 #costelcorduneanu #? #dumnezeusateodihneasca #stefancelmare? @$€RMIN @ADRIAN CORDUNEANU ? ♬ sunet original - Bogdan Bgd

Filmulețele apărute pe TikTok au stârnit imediat reacții. Cele mai multe au fost de laudă la adresa interpreților:

„Plânge și cerul când cântă Ștefan de la Bărbulești”; „Să ia notă toți lăutari de la Ștefan”; „Ce voce are șeful manelelor”; „Ce voce are Ștefan, cel mai bun și cel mai frumos caracter.

Unii au fost impresionați de mulțimea de oameni care s-a adunat la priveghi: 

„Se vede ca a fost iubit Costel. La câta lumea a venit , cred că a fost foarte respectat”. 

Fratele lui Costel Corduneanu, Adrian, i-a oferit bani lui Ștefan de la Bărbulești pentru dedicații. Vezi video de mai jos: 

@44you008

Live de la priveghiul lui Costel Corduneanu

♬ sunet original - Foryou8

„Cel mai frumos caracter avea fratele meu, Costel”, este unul din versurile interpretate de Narcis de la Bărbulești

@lautari_cu_renume4 #fypage #viral #costelcorduneanu #fyp #romaniaviral #goviral ♬ sunet original - lautari_cu_renume

 Lăutarul i-a amintit în versurile sale și pe copiii lui Costel Corduneanu. 

@lautari_cu_renume4 #fypage #viral #costelcorduneanu #fyp ♬ sunet original - lautari_cu_renume

Costel Corduneanu avea probleme cu inima de mai mulți ani. El a murit pe patul de spital, după ce a suferit o intervenției chirurgicală pe cord.  

Lângă sicriul fostului lider de clan a fost amplasat un portret imens cu el. Participanții la priveghi pot urmări pe un ecran mare imagini cu Costel Corduneanu.

Sursă foto/video: TikTok, Facebook

Vezi și: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni