• PRO TV
  • Soția lui Costel Corduneanu nu se poate dezlipi de lângă trupul neînsuflețit al interlopului. Grațiela Cercel nu este pregătită să îl conducă pe ultimul drum: „Văduvă supărată”

Soția lui Costel Corduneanu nu se poate dezlipi de lângă trupul neînsuflețit al interlopului. Grațiela Cercel nu este pregătită să îl conducă pe ultimul drum: „Văduvă supărată”

Soția lui Costel Corduneanu nu se poate dezlipi de lângă trupul neînsuflețit al interlopului. Grațiela Cercel nu este pregătită să îl conducă pe ultimul drum: „Văduvă supărată”

Grațiela Cercel nu poate accepta nici acum faptul că soțul ei, Costel Corduneanu, a murit. Cu doar o zi înainte de înmormântare, femeia nu se poate dezlipi de lângă sicriul în care jace cel căruia i-a spus „da”, în urmă cu nici un an.

Costel Corduneanu este plâns, fără încetare, de trei zile. Luni, 15 aprilie, acesta s-a stins din viață din cauza problemelor pe care le avea la inimă. De atunci, familia acestuia nu mai are alinare și nu poate accepta că l-a pierdut.

Grațiela Cercel nu se poate dezlipi de lângă sicriul lui Costel Cordureanu

Marți, 16 aprilie, trupul neînsuflețit al lui Costel Corduneanu a fost depus în curtea unul celebru restaurant din Iași. De mai bine de 48 de ore, sute de oameni au venit și i-au adus un ultim omagiu, iar maneliști cunoscuți au venit și au cântat la căpătâiul său.

Citește și:

​Printre persoanele care nu s-au dezlipit de lângă sicriul cu trupul neînsuflețit al acestuia se numără și soția lui, Grațiela Cercel. Femeia, care i-a fost alături aproximativ 20 de ani, nu își poate ascunde suferința.

@lupealulu #Dareuspunlatotardealu? #unuicostelcoŕduneanu #priveghi #foryou ♬ sunet original - LuluLupea

Grațiela i-a devenit soție în vara anului trecut. Chiar dacă, între ei, era o diferență de 20 de ani, acest lucru nu a reprezentat niciun impediment, iar cei doi au trăit o frumoasă poveste de iubire, cei care l-au cunoscut punctând faptul că acesta mereu și-a pus familia pe primul loc.

Costel Corduneanu suferise un transplant de inimă

Costel Corduneanu a fost supus mai multor intervenții chirurgicale, una dintre ele fiind pentru efectuarea unui transplant de inimă. Chiar dacă operația părea să fie una reușită, deoarece exista compatibilitate, acesta a contactat o bacterie, iar problemele de sănătate i s-au agravat.

Citește și:

​Conform Ziarul de Iași, aceasta ar fi fost singura variantă pentru a putea fi salvat, după ce investigațiile cărora a fost supus nu au avut rezultate deloc favorabile.

Mâine,19 aprilie, va avea loc înmormântarea lui Costel Corduneanu. Autoritățile din Iași se așteaptă să se formeze un cortegiu funerar impresionant, fiind cel mare interlop din zona Moldovei.

Sursa foto: Facebook, captură YouTube

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni