• PRO TV
  • Costel Corduneanu, înmormântat lângă Ion Creangă și Mihail Kogălniceanu. Familia celebrului interlop a cheltuit o sumă uriașă pentru funeralii

Costel Corduneanu, înmormântat lângă Ion Creangă și Mihail Kogălniceanu. Familia celebrului interlop a cheltuit o sumă uriașă pentru funeralii

Costel Corduneanu, înmormântat lângă Ion Creangă și Mihail Kogălniceanu. Familia celebrului interlop a cheltuit o sumă uriașă pentru funeralii

Familia lui Costel Corduneanu a cheltuit o sumă uriașă pentru înmormântarea celebrului interlop. Se pun la punct ultimele detalii pentru funeralii, iar astăzi este ultima zi de priveghi.

Gallery

Costel Corduneanu s-a stins din viață pe 15 aprilie în urma unor grave probleme de sănătate. Pregătirile pentru înmormântare sunt aproape de final, iar recent familia a dezvăluit și traseul pe care îl va avea cortegiul funerar înainte de a ajunge la cimitir.

Autoritățile din Iași sunt în alertă și vor asigura paza, astfel încât să nu aibă loc incidente neplăcute. A fost suplimentat numărul forțelor de ordine în întregul oraș, mai ales că sunt așteptate sute de persoane la funeralii, în special clanuri interlope din toată țara.

Mâine va avea loc înmormântarea, iar trupul neînsuflețit al lui Costel Corduneanu va fi transportat de la restaurantul de lux unde a avut loc privighiul și va fi dus către cimitir. Familia interlopului a decis ca ultimul drum să fie unul special, așa vor traversa jumătate din oraș până când vor ajunge la Cimitirul Eternitatea.

Locul de veci al lui Costel Corduneanu nu a fost nici el ales întâmplător. Acesta își va dormi somnul de veci în același cimitir unde sunt înmormântate alte personalități marcante din țara noastră, precum Ion Creangă și Mihail Kogălniceanu.

Familia a cheltuit o sumă uriașă pentru înmormântarea lui Costel Corduneanu, astfel încât costurile s-ar fi ridicat la nu mai puțin de 100.000 de euro.

Sursă foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni