• PRO TV
  • Nimeni nu îl va vedea pe Costel Corduneanu în sicriu! Motivul pentru care familia interlopului NU vrea să deschidă capacul coșciugului

Nimeni nu îl va vedea pe Costel Corduneanu în sicriu! Motivul pentru care familia interlopului NU vrea să deschidă capacul coșciugului

Nimeni nu îl va vedea pe Costel Corduneanu în sicriu! Motivul pentru care familia interlopului NU vrea să deschidă capacul coșciugului

Familia lui Costel Corduneanu refuză să deschidă capacul sicriului în care se află trupul neînsuflețit al interlopului. Iată de ce!

Gallery

​Costel Corduneanu s-a stins din viață pe data de 15 aprilie 2024, după ce mult timp a fost internat într-un spital din Târgu Mureș. În timpul petrecut în unitatea medicală, interlopul a fost supus unei intervenții chirurgicale la inimă, care, din păcate, a eșuat. Acum, familia și apropiații acestuia își strigă durerea la căpătâiul fostului lider al clanului Corduneanu. 

Priveghiul lui Costel Corduneanu continuă, la trei zile de când interlopul a încetat din viață. Cu toate că există mii de persoane care au venit să îl vadă pentru ultima dată, familia acestuia refuză să deschidă capacul sicriului în care se află trupul neînsuflețit. 

Mulți oameni s-au întrebat de ce nu este permis ca sicriul lui Corduneanu să fie deschis. Potrivit BZI.ro, familia interlopului a luat această decizie deoarece își dorește ca îl păstreze în amintire pe Costel Corduneanu plin de viață, așa cum era înainte să se îmbolnăvească. 

​Cât a costat sicriul lui Costel Corduneanu

Priveghiul lui Costel Corduneanu a fost organizat exact așa cum fostul lider al Clanului și-ar fi dorit: au fost aduși porci la proțap, un covor roșu, dar și un tablou cu interlopul, în mărime naturală. 

Sicriul în care va fi înmormântat Costel Corduneanu a valorat nici mai mult, nici mai puțin de 20.000 de euro, fiind confecționat din lemn masiv în Statele Unite ale Americii.

Sursă foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni