• PRO TV
  • În urmă cu câțiva ani i se spunea că e expirată! Salma Hayek demonstrează că e mai sexy ca niciodată, la 56 de ani

În urmă cu câțiva ani i se spunea că e expirată! Salma Hayek demonstrează că e mai sexy ca niciodată, la 56 de ani

În urmă cu câțiva ani i se spunea că e expirată! Salma Hayek demonstrează că e mai sexy ca niciodată, la 56 de ani

Salma Hayek nu are rivală la 56 de ani! Actrița latino și-a uimit fanii cu cele mai recente imagini, în care apare în costum de baie: toată lumea a crezut că sunt poze vechi, la cât de bine arată vedeta.

Îmbrăcată într-un costum de baie galben, Salma Hayek a pozat senzual pe un yacht de lux, spre încântarea fanilor ei. “De fiecare deata când vreau să mă simt mai bine, sar în ocean”, le-a spus Salma admiratorilor ei.

1,5 milioane de like-uri au strâns imaginile în numai câteva ore. “Să văd o femeie care mănâncă bine, bea vin, se bucură de viață și arată așa la 56 de ani… mă face să fiu fericită”, a scris o admiratoare. 

Fanii au observat anii trecuți că bustul Salmei este din ce în ce mai mare, acuzând-o că a apelat la operații estetice. Însă vedeta a spus că de vină e… menopauza. Actrița a dezvăluit într-o emisiune tv că de când e la menopauză sânii ei cresc în continuu.

Salma susține că look-ul ei sexy nu i-a adus numai beneficii în carieră. Actrița se plângea de curând într-un interviu  că din cauza felului în care arată era distribuită mereu în același rol de femeie sexy, lipsită de umor și carismă, când ea, de fapt, își dorea să joace în comedii.

“Toată viața mea am primit același gen de rol. Eu mi-am dorit să fac comedii, dar nimeni nu îmi oferea vreun rol într-o comedie. Nu am reușit să obțîn unul până când Adam Sandler m-a luat să joc în Grown Ups, dar deja eram trecută de 40 de ani”, spune Salma.

Actrița sustine că look-ul ei sexy e “de vină”: “Îmi spuneau – ești prea sexy, nu ai dreptul să ai simțul umorului. Nu numai că nu aveam voie să fiu deșteaptă, dar nu aveam voie nici să fiu amuzantă în anii ‘90”, a mai spus Salma Hayek.

Actrița mexicană spune că acum este într-o etapă în viața ei în care nu este apreciată numai pentru sexualitatea ei: “Și chiar dacă aș fi, nu mi-ar mai păsă, pentru că mi-am câștigat respectul”.

Salma Hayek spune că a trecut și prin momente grele în carieră, în care lumea îi dădea de înțeles că “a expirat”. “Am fost tristă atunci, dar iată-mă acum, jucând în orice gen de filme, într-o etapă a viețîi mele în care lumea mi-ar fi spus că sunt expirată. Deci nu sunt tristă, nu sunt furioasă. Sunt amuzată”.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni